Ma 2023 szeptember 24. Gellért, Mercédesz napja van. Holnap Eufrozina, Kende napja lesz.
Bayer Zsolt: Ceausescu öröme

Bayer Zsolt: Ceausescu öröme

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)

Az alábbiakat olvassák el, betűről betűre, kiemelt figyelemmel.

„Van egy ország Európában, ahol börtön járhat azért, ha valaki 25 fokra fűti fel a lakást

Svájci lapszemle alapján arról ]]>ír]]> a ]]>ma7.sk]]>, hogy a svájci szövetségi kormány azt tervezi, hogyha kritikus szint alá süllyed az ország rendelkezésére álló földgázmennyiség, akkor megbünteti azokat, akik vétenek a fogyasztás központi szabályai ellen. Ez például azt jelenti, hogyha az ország gázkészlete kritikus szint alá süllyed, onnantól egyetlen földgázzal fűtött ingatlant sem lehet 19 fok fölé fűteni. Ha valaki ennél melegebbre fűti a lakást, az pénzbüntetésre számíthat, de akár elzárásra is ítélhetik, ha 25 fok felé megy. A fűtésen kívül korlátozhatják a vízmelegítők kapacitását, 60 foknál nem lehet melegebb vízben fürödni, valamint betiltják a hősugárzók használatát, és bezárna az összes szauna, illetve úszómedence is.

A lakosságot állítólag szúrópróbaszerűen ellenőrzik majd, de a kormány lakossági bejelentések alapján is eljár majd.”

Na, mit szólnak? Európa és a világ egyik leggazdagabb országa, 2022. Amúgy nekem a legjobban a lakosság szúrópróbaszerű ellenőrzése tetszik.

-Jó napot kívánunk! Az Állami Szúrópróbaszerű Ellenőrző Hivataltól jöttünk!

És ott állnak majd, egy kurva nagy hőmérővel.

De a lakossági bejelentések se rosszak!

-Jó napot kívánok, Hans vagyok, azért telefonálok, mert megfigyeléseim szerint a szomszédban, Güntheréknél 23 fok is van esténként, és azzal az átlátszó kifogással élnek, hogy most hozták haza a kórházból újszülött csecsemőjüket. Kérem ellenőrizzék őket...

Ceausescu és Lucifer kinyitottak egy üveg Don Perignon-t a legalsó bugyorban.

-Hamarosan többen leszünk itt komám!

-Hamarosan!

Eredeti cikk itt:

Svájcban lesz ez, hogyha kritikus mennyiség alá süllyed az ország gázkész
 

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Nagyvilág (1309) Emberi kapcsolatok (36) Rejtőzködő magyarország (168) Gasztronómia (539) Sport (729) Jobbegyenes (2680) Mozaik (83) Történelem (16) Belföld (10) Titkok és talányok (12) Vetítő (30) Tv fotel (65) Mondom a magamét (7091) Irodalmi kávéház (529) Gazdaság (689) Nézőpont (1) Tereb (145) Alámerült atlantiszom (142) Életmód (1) Szépségápolás (15) Heti lámpás (276) Flag gondolja (34) Egészség (50) Politika (1581) Autómánia (61) Kultúra (6) Mozi világ (440)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>