Ma 2022 június 28. Levente, Irén napja van. Holnap Péter, Pál napja lesz.
Bayer Zsolt: Azt gondolom, elérkezett a világvége

Bayer Zsolt: Azt gondolom, elérkezett a világvége

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)

Kemény szavak!

Joe Biden új vezetőt nevezett ki az Amerikai Egyesült Államok nukleáris hivatalának élére. Az új vezető – saját önmeghatározása szerint – nem bináris, transznemű homoszexuális. Ebben végül is már nincsen semmi újdonság, az lenne a furcsa, hogyha nem egy ilyen identitású embert neveznének ki magas hivatali rangra. Igen ám, de az új vezető azt is elmondta már magáról, és számos fénykép tanúskodik erről a szokásáról, hogy ő a szexnek ezt a kicsit bizarr, ilyen szado-mazósba meg kikötözősbe hajló módját szereti, ráadásul az a kedvence, hogyha a partnerei kutyának vannak öltözve, és ő pórázon sétáltatja őket. Még egyszer mondom, ilyen felvételek garmadával találhatók az új vezetőről például a saját Instagramján.

Én pedig azt gondolom, ezennel szép lassan elérkezett a világvége. Ráadásul Rod Dreher kollégám a Mandineren, aki sokkal többet tud erről a figuráról, írt egy hosszú cikket, amelyben azt is leírja, hogy nevezett emberünk amerikai egyetemekre és főiskolákra jár oktatni, még egyszer mondom, oktatni a biztonságos szado-mazo meg kikötözős szexet. És ezekről az oktatásairól aztán a hallgatók, a diákok az iskola újságjába lelkesült hangú cikkekben számolnak be, hogy mennyire csodálatos volt az előadás.

Én pedig azt gondolom, mondom másodszor, ez a világvége. És ha ma ez a szerencsétlen, aberrált, nyomorult, beteg ember büszkén a campusokon tanítja az ő kikötözős meg a szado-mazo szexet, akkor ugyan mi a biztosíték arra, hogy majd jövőre nem hívják meg egy középiskolába előadást tartani, két év múlva egy általános iskolába, három év múlva meg az oviba? Hiszen minden rendben van, nem? Nem, ez jusson eszükbe többek között április 3-án, amikor a népszavazáson is döntünk.

Bayer Zsolt - ]]>www.magyarnemzet.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Jobbegyenes (2341) Tereb (141) Vetítő (30) Sport (729) Titkok és talányok (12) Gazdaság (665) Autómánia (61) Rejtőzködő magyarország (168) Gasztronómia (539) Heti lámpás (259) Emberi kapcsolatok (36) Irodalmi kávéház (513) Mozi világ (440) Történelem (15) Szépségápolás (15) Nagyvilág (1465) Politika (1581) Alámerült atlantiszom (142) Flag gondolja (33) Tv fotel (65) Életmód (1) Belföld (7) Kultúra (6) Egészség (50) Mondom a magamét (6147) Mozaik (83)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>