Ma 2021 október 18. Lukács napja van. Holnap Nándor napja lesz.
Bayer Zsolt: Azért ez érdekes...

Bayer Zsolt: Azért ez érdekes...

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Ezt hagyta ki direkt a balliberális HVG egy most közölt politikus-népszerűségi felmérésből.

Direkt kihagyta a balliberális HVG egy most közölt politikus-népszerűségi felmérésből a pártok támogatottságára vonatkozó adatokat, mivel az vélhetően nem illett a "Fidesz gyengül" típusú nevetséges hazugságba. Az Origo most megszerezte a kicenzúrázott párttámogatottsági adatokat, Gyurcsányék például be sem jutnának az Országgyűlésbe.

A hvg.hu birtokába került egy felmérés a miniszterelnök-jelöltek, listavezetők, valamint pártelnökök népszerűségéről, ismertségéről és alkalmasságáról. A kutatásból az derült ki, hogy
Orbán Viktor miniszterelnök messze a legnépszerűbb politikus, 
miközben az ellenzéki pártvezetők messze le vannak maradva. Vona Gábor ebben a felmérésben a népszerűséget tekintve gyurcsányi mélységekbe jutott. A kutatásból egy dolog kimaradt, mégpedig a pártok támogatottsága, aminek nagyon komoly oka van, de nézzük először a számokat.

Az Origo birtokába került - és eltitkolt - Závecz-kutatás szerint

a Fidesz-KDNP-re 62,5 százalék, az MSZP-Párbeszédre 12 százalék, a Jobbikra 11,7 százalék, az LMP-re 7,1 százalék, a DK-ra 4,8 százalék, az Együttre 0,9 százalék, míg a Momentumra 0,7 százalék szavazna. 

A HVG persze nem hozta le a számára kellemetlen párttámogatottsági adatokat, mert nem illett volna abba a balliberális, hazug koncepcióba, hogy gyengül a Fidesz.

]]>]]>

]]>Mint arról korábban beszámoltunk,]]> a Republikon Intézet szerdán azt közölte, méréseik szerint 2017 nyara óta nem volt ilyen alacsony a Fidesz támogatottsága. A pánikkeltő cím mögött feltehetően tudatos manipuláció állhat, hiszen a volt SZDSZ utódszervezetként működő intézet tavaly még szándékosan irreálisan magasra mérte a kormánypártot - a megtévesztésről ]]>a Figyelő számolt be.]]>

Forrás: ]]>Bádog - Bayer Zsolt blogja]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Irodalmi kávéház (506) Mozi világ (440) Jobbegyenes (2131) Tereb (138) Titkok és talányok (12) Belföld (6) Egészség (50) Autómánia (61) Szépségápolás (15) Flag gondolja (33) Életmód (1) Alámerült atlantiszom (142) Vetítő (30) Heti lámpás (255) Tv fotel (65) Emberi kapcsolatok (36) Gazdaság (662) Rejtőzködő magyarország (168) Történelem (14) Nagyvilág (1463) Sport (729) Mondom a magamét (5642) Kultúra (6) Mozaik (83) Politika (1578) Gasztronómia (539)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>