Ma 2021 január 15. Lóránt, Loránd napja van. Holnap Gusztáv napja lesz.
lead-cropped-0.jpg

Bayer Zsolt: Az élet csupa meglepetés

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Hát ez aztán teljesen átrendezi eddigi tudásunkat.

Cím a HVG című fostalicskából:

„A németek fejére nőtt az arab alvilág, a berlini lövöldözés csak a jéghegy csúcsa”

És a cikk lényege a beharangozóban:

„A berlini lövöldözés egy olyan jelenség kicsúcsosodása, amiről a német hatóságok már évek óta tudnak és több-kevesebb sikerrel, de küzdenek is ellene. Ennek nincs köze a terrorizmushoz vagy bármilyen ideológiához, annál inkább a pénzhez, ez ugyanis színtiszta szervezett bűnözés, az évek óta izmosodó arab klánok elsősorban drogkereskedelemmel, rablásokkal, pénzmosással foglalkoznak. A közel-keleti menekültválság nagyot lendített a Németországban gyökeret vert maffiacsoportok szekerén, de a menekültek közül beszervezett, harcedzett verőemberek önállósodása az alvilági viszonyokat is könnyen átrendezheti.”

Hát ez aztán teljesen átrendezi eddigi tudásunkat. Eddig mi balgák azt hittük, hogy a migránsok (liberálisul: menekültek) csupa-csupa agysebészből, atomtudósból és mechatronikai mérnökből álló sokaság (akad köztük egy-két trotechnikus is, akik, mint tudjuk, mind elekek), de hogy ezek kibaszott drogkereskedők, rablók, pénzmosók (a maradék meg terrorista), hát ezt nem gondoltuk volna. Nagyon köszönjük a HVG-nek, hogy felnyitotta a szemünket. 

]]>https://hvg.hu/vilag/20201229_arab_alvilag_nemetorszagban]]>

Forrás: ]]>Bádog - Bayer Zsolt blogja]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Autómánia (61) Mozaik (83) Gazdaság (656) Jobbegyenes (1944) Történelem (14) Tv fotel (65) Politika (1571) Alámerült atlantiszom (142) Mondom a magamét (5034) Életmód (1) Szépségápolás (15) Heti lámpás (249) Sport (729) Nagyvilág (1453) Mozi világ (440) Belföld (5) Vetítő (37) Flag gondolja (33) Emberi kapcsolatok (36) Tereb (140) Egészség (50) Irodalmi kávéház (502) Gasztronómia (539) Titkok és talányok (12) Kultúra (6) Rejtőzködő magyarország (171)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>