Ma 2023 október 04. Ferenc napja van. Holnap Aurél napja lesz.
6fd716c28a53e8414885fefbacb2590a.jpg

Bayer Zsolt: Amit tudunk

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Eddig a következőket tudjuk: él a föld nevű bolygón egy Szabó Bálint nevű egyed. Ez biztos. Szabó Bálint a Magyar Szocialista Párt nevű konglomerátumban kezdte ténykedését. E ténykedés során előbb megpróbált egy nagy csomó fiktív tagot beléptetni a pártba, hogy imigyen átvegye a Vas megyei pártalapszervezet feletti hatalmat.

Sikertelen puccskísérlete után egynémely cigány férfiak megerőszakolták (ez a sértett szíves közlése amúgy). Szabó Bálint megerőszakolt darab időre eltűnik a nyilvánosságból és a politikából, majd a Gyurcsány Ferenc nevű elkövető által gründolt Demokratikus Koalíció nevű másik konglomerátumban tűnik fel, ahol Gyurcsány személye körüli hoppmesterként funkcionál, talán szegény Vadai Ágnes táskáját is viheti néha, ha túl nehéz a szendvicsektől.

Majd nevezett Szabó Bálint megerőszakolt egyszer csak a nyilvánosság elé lép, és közli: ő tudja, kik szivárogtatták ki az őszödi beszédet. A nyilvánosság erősen figyel, koncentrál, összehúzza szemöldökét. És Szabó Bálint előáll a farbával: Imre, Ferenc és Kati szivárogtatta ki a beszédet.

Imre, Ferenc és Kati azonnal és hevesen cáfol.

Gyurcsány az ő hoppmesterének „leleplező” állítása után azt nyilatkozza, hogy „még egy darab hiányzik a puzzle-ből”. Ezt is hozzáteszi: „Abban a borítékban is két férfi és egy nő neve szerepelt, amit elküldtem Mesterházy elnök úrnak.” Gyurcsány elkövető tehát az első huszonnégy órában megerősíti Szabó Bálint megerőszakolt történetét.

A történetből amúgy az is „kiderül”, hogy Szabó Bálint Rózsa-Flores Eduar­do döglött kutyáját simogatta Rózsa-Flores Eduardo eladott lakásának kisszobájában, mialatt Imre, Ferenc és Kati együtt hallgatták a felvételt Rózsa-Flores Eduardóval.

A második huszonnégy órában némiképp változik Gyurcsány elkövető és pártja magatartása, s arra szólítják fel Szabó Bálint megerőszakoltat, hogy álljon elő megdönthetetlen bizonyítékokkal, méghozzá egy héten belül, ellenkező esetben megindítják ellene a párt etikai vizsgálatát. (Gyurcsányék, amint etikai vizsgálatot indítanak bárki ellen is… Csodálatos!)

Közben előkerül két hangfelvétel is. Az egyiken Rózsa-Flores Eduardo arról beszél 2008-ban, hogy Szilvásy György, Gyurcsány legfőbb bizalmasa, extitokminiszter és szintúgy elkövető szivárogtatta ki az őszödi beszédet. A másik hangfelvételen egy bizonyos Glemba Zoltán nevű egykori titkosszolga arról értekezik, hogy Szilvásy György szivárogtatta ki az őszödi beszédet.

Amúgy Glemba Zoltán Laborc Sándor fő titkosszolgával éppen egy Portik Tamás nevű elkövetőre vár ezen beszélgetés idején, ugyanis nevezett Portik Tamással azt beszélik meg, miképpen gyűjtsenek terhelő adatokat fideszes vezetőkről. Amikor ez kiderült, és nyilvánosságra került a találkozóról készült hangfelvétel, Vadai Ágnes elkövető azt találta mondani, nem lehet tudni, kikről is van szó a megbeszélésen, oldják fel az anonimitást.

Feloldották. Azóta igazán izgi az egész. És azóta kussol Vadai is…

Rózsa-Flores Eduardo azt mondja 2008-ban, hogy Gyurcsány legszűkebb tanácsadói körének remek ötlete volt, hogy a „frenetikus” őszödi beszédet szivárogtassák ki, mert óriási hatása lesz a társadalomra. Lett.

Amúgy Rózsa-Flores verzióját erősíti Glemba elkövető magyarázata is.

Azóta azt is beszélik, hogy a kiszivárogtatás ötletéről tudott az MSZP felső, szűk vezetése is. A neveket tartalmazó borítékot Mesterházy teátrálisan ledarálta. Mindenki tagad mindent.

Gyurcsány elkövető volt pártját zsarolja önmagával: vagy beveszik a koa­lícióba, vagy kiborítja a bilit. Jelen állás szerint bármely kiborított biliből Gyurcsány elkövető borul ki elsőként, mint a legnagyobb darab. S mindjárt utána persze az MSZP szűk felső vezetése meg Bajnai, aki olvasta az őszödi kiszivárogtatásról készült jelentést, de nem mondja meg, mi volt benne.

Mi még nem olvastuk, de már elolvasnánk szívesen.

Annál is inkább, mert úgy tudjuk, jelen sorok írójáról is szó esik benne. Érdekelne bennünket, milyen eszközökkel és hogyan folyt annak idején az adatgyűjtés a titkosszolgálatok részéről.

És az is érdekelne bennünket, mi köze volt a cigánygyilkosságokhoz nevezett titkosszolgálatnak. Pontosabban: volt-e szerepe, vagy csak ostobaságával, vétkes idiotizmusával asszisztált ártatlan cigányemberek legyilkolásához?

Ja! El ne felejtsem! Ezek itt, akikről eddig beszéltem, jövőre szeretnének visszatérni a hatalomba.

(Ui.: Számomra most derült ki, hogy Rytkó Emília, a választási bizottság egykori vezetője 1982-ben besúgta Hankiss Ágnest. Na most, aki másokat besúg, az moral insanity. Innen visszafelé érdekes a történet, ahogy a 2002-es választások után megakadályozták az újraszámlálást, és ahogy eltűntek a szavazólapok. Rytkó Emíliát most nevezte ki a baloldal az „alternatív választási bizottság” élére. Hogy garantálja a demokráciát, amit Orbán veszélyeztet. Istenem, hát persze…)

Bayer Zsolt - magyarhirlap.hu

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Belföld (10) Sport (729) Kultúra (6) Emberi kapcsolatok (36) Tereb (145) Szépségápolás (15) Heti lámpás (276) Titkok és talányok (12) Gasztronómia (539) Vetítő (30) Mondom a magamét (7110) Alámerült atlantiszom (142) Gazdaság (689) Jobbegyenes (2685) Flag gondolja (34) Irodalmi kávéház (530) Egészség (50) Mozaik (83) Politika (1581) Életmód (1) Történelem (16) Autómánia (61) Nagyvilág (1309) Tv fotel (65) Rejtőzködő magyarország (168) Mozi világ (440) Nézőpont (1)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>