Ma 2022 augusztus 16. Ábrahám napja van. Holnap Jácint napja lesz.
lead-cropped-0.jpg

Bayer Zsolt: Amerika a polgárháború szélén?

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Barátom levele Kanadából. Döbbenetes.
Különösen az elgondolkodtató, ahogy az atlantai rendőrök nem hajlandók felvenni a munkát azok után, hogy a kollégájukat halálbüntetéssel fenyegetik, amiért megvédte magát.
Amúgy nagyon helyes! Ami ma az amerikai rendőrök ellen folyik, az egyszerűen vérlázító. Jelentsenek csak beteget, vagy kezdjenek sztrájkolni. Aztán, ha majd elszabadul a pokol -mert el fog szabadulni!-, akkor az összes idióta  gazember hívja ki az antifát vagy a BLM-t rendet tenni. Épp kirabolnak? Megerőszakolnak? Rád gyújtották a házad? Ráadásul fekák? Semmi gond. Rendőrség már nincs, szólj valamelyik antifa fekának, majd segít biztosan, ha éppen ráér, és nem “bevásárol” valamelyik Nike vagy Sony szaküzletben...
 
És akkor íme a levél:
Szia Zsolt,
Remélem nem haragszol, ha megosztom Veled azokat a híreket, amik itt reggelente foglalkoztatnak bennünket!? 
Azért teszem, mert nagyra értékelem a munkádat, és jó érzés, ha néha én is tudok olyan adalékokkal, hírekkel hozzájárulni, ami mellett esetleg elmennél a hatalmas hírözönben. 
Minket viszont itt, foglalkoztat!
Ma reggel pl.; Atlantában (ahol azt a tizerért kapkodó fazont lelőtte egy rendőr) tömegesen jelentenek beteget a zsaruk! 
A foglalkozásuk ugyanis életveszélyessé vált azáltal, hogy pillanatok alatt lefegyverezték őket, és gyakorlatilag semmi olyan önvédelmi eszközt nem használhatnak (fizikait) amit a kiképzésük során megtanultak. 
Ez gyakorlatilag azt jelenti, hogy a rendőr tehetetlen célponttá vált a bűnözők célkeresztjében.
Észbontó! 
Egyébként, tegnap interjúztam egy az USA-ban élő magyart (nem mai csirke, vagyis okos és sokat tapasztalt ember), aki teljes természetességgel említette a lehetséges forgatókönyvek között a polgárháborút! Nem mintha ennek örülne, de ha elkerülhetetlen lesz, akkor tök mindegy ö minek örülne inkább!
Azt mondja; mindenki felfegyverkezett. MINDENKI! 
Ennyi fegyver civil kézben még nem volt. 
Trump az egyetlen bizodalmuk, mert ha ö lemegy a klotyón, akkor mindennek vége, és tényleg elkerülhetetlen lesz a polgárháború. 
Amire bizonyíték ez a mai hír is, hiszen ha a bűn hazájában felszámolják, korlátozzák, szabályozzák a hatóság nagyon is logikus és szükséges működését, akkor a rendszer a feje tetejére fog állni. 
A drog kartellek, illegális fegyverkereskedők, gyilkosok és rablók, a súlyosan köztörvényesek... és a többiek ugyanis nem fognak leállni, sőt vérszemet kapnak, hogy nincs aki torkon ragadja őket. 
Egyébként meg is ugrott a bűnözés az USA-ban, azonnal! 
Gondolj csak bele Zsolt, mikor Atlantában reggel felkel egy bűnöző és azt hallja, hogy a rendőrség nagy része beteget jelentett! 
Gyakorlatilag megbénult a rend őrzése, szabad a gazda! 
Mit fog tenni? 
Nyugodtan visszafekszik, hogy akkor tovább aludhatok?! 
Vagy...
Azt is mondja az interjúalanyom, hogy Amerika egyértelműen és határozottan balra csúszott! A fia rémülten hívta egy floridai egyetemről, hogy ott tulajdonképpen színtiszta kommunista oktatás folyik. 
Emellett a kereszténységet tűzzel-vassal irtják. 
Persze a tűzzel-vassal idézőjelben, de okosan és szisztematikusan megy a daráló; ugye érted!? 
 
 

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Egészség (50) Titkok és talányok (12) Flag gondolja (33) Tereb (141) Vetítő (30) Heti lámpás (260) Történelem (15) Alámerült atlantiszom (142) Emberi kapcsolatok (36) Szépségápolás (15) Belföld (8) Autómánia (61) Életmód (1) Jobbegyenes (2385) Nagyvilág (1464) Gazdaság (667) Mondom a magamét (6246) Rejtőzködő magyarország (168) Mozaik (83) Tv fotel (65) Kultúra (6) Mozi világ (440) Politika (1581) Gasztronómia (539) Irodalmi kávéház (513) Sport (729)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>