Ma 2021 március 08. Zoltán napja van. Holnap Franciska, Fanni napja lesz.
0fd67ecfa1838f6cbee9ff75135dfffa.jpg

Bayer Zsolt: Állatok

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Mottó: „Monda az Úr Jónásnak: »Kelj fel és menj Ninivébe, kiálts a Város ellen! Nagy ott a baj, megáradt a gonoszság: szennyes habjai szent lábamat mossák.«”

György Attila barátom mesélte a hét végén Csíkszeredában, hogy Németországban sorra nyílnak az „erotikus állatkertek”. – Ne hülyéskedj! – mondtam erre én –, valakik azért fizetnek, hogy megnézzék, miképp üzekednek különböző állatok? – El vagy tévedve, ember! – nevette el magát Attila. – Azért fizetnek, hogy ők üzekedjenek különböző állatokkal.

Nem hittem el. Aztán Attila megmutatta a hírt a neten. És minden igaz. Németországban egy 1969-es törvény szerint tilos az állatokkal történő szexuális aktus filmezése, ám mindez „saját örömszerzés” céljából megengedett és legális

. Ezt a törvényi tényállást kihasználva több „élelmes vállalkozó” nyitott erotikus állatkertet (Happy Zoo), ahol pénzért különböző állatokat bocsátanak az érdeklődők rendelkezésére szexuális aktus céljából. Legnépszerűbbek a kutyák, a kecskék, a juhok, a szamarak, a lovak és a lámák(!?). Miután kiderült a dolog, törvénymódosítást nyújtottak be, amely magas pénzbírsággal sújtaná az efféle tevékenységet, ám a módosítást (egyelőre) nem fogadták el. A harcos zoofil egyesületek pedig hangosan követelik „jogaik” elismerését.

Nos, ismét kikötöttünk egy szigeten a liberalizmus óceánjában. S ha elhamarkodottan arra gondolnánk, ennél nincsen undorítóbb sziget, biztosak lehetünk benne, hogy tévedünk. Mert hát nemrég még a „Happy Zoo” is elképzelhetetlen utópiának tűnt. És most itt van. Megnyílt. Oda lehet menni – és vannak egyesületek, amelyek immár harcolnak ezért, imigyen beemelték a dolgot az emberi jogok körébe.

Nem tudom, mit csinál ilyenkor a Négy Mancs nevű bűnbanda. Mert ha már jó pénzért, nemzetközi érdekcsoportok által le- és megfizetve tönkretett sok-sok magyar libatenyésztőt, legalább pro forma tiltakozhatna kicsit a kutyab… ellen is. Pusztán azért – gondolom én –, mert nem biztos, hogy a kutyák, a kecskék, a birkák és a lámák is kívánják azokat az embernek látszó valamiket, amik rajtuk töltik ki beteg vágyaikat.

De nem tiltakoznak.

Németországban pedig virágzik az üzlet. Az erotikus állatkertek nagy forgalmat bonyolítanak le, dől a pénz, s mindez teljesen legálisan. Jogszerűen. Európa liberális mintaállamában a kutya ugyan ugat, de a karaván halad.

„Ott már tudták és várták és bevitték egy nagy terembe, hol arany teríték mellett hevertek a Hatalmasok, nyüzsgvén köröttük szép rabszolga sok, és meztelen táncoltak ott a szolgák vagy karddal egymást ölték, kaszabolták játékul. Jónást meg egy cifra oszlop tetejébe tették, hogy szónokoljon és jövendölje végét a világnak.”

Mert nincsen új a nap alatt. Viszont nincsenek Jónások sem. Sem a cet gyomrában, sem odakint a sivatagban, töklevél alá húzódva – sehol. S az sem biztos, hogy az Úr foglalkozik még Ninivével akármennyit is.

S végül is: miért foglalkozna? Ninive remekül elvan a Happy Zoo-k árnyékában, és büszke önmagára. A libatömés évszázados mesterségének űzői rágják szégyenükben az ökleiket, a lámab…ók viszont egyre büszkébbek és egyre hangosabbak. S felbátorodva példájukon, már készülődnek a homályból a fényre lépni a pedofilok meg a nekrofilok is, s élelmes vállalkozók már tervezik a Happy Kindergarteneket és a Happy Cemetery-ket is.

Mert az emberi jogok, ugye…

Pedig ezeknek egyetlenegy dologhoz lenne joguk. A megszégyenítéshez. Amikor tele van a Happy Zoo, akkor kell odamenni, és egyenes tévéközvetítésben premier planban mutatni az arcukat, a kutyákat, kecskéket, birkákat, szamarakat, lovakat és lámákat pedig megkérdezni, hogy ma van-e egyáltalán gusztusuk ilyen fazonokkal összeállni.

Jut eszembe: tényleg csodálkozik valaki, hogy izmosodnak a neonácik? Pedig itt a magyarázat. A liberalizmus óceánjában és a nagy forgalmú Happy Zoo-kban.

„Hozzám már hűtlen lettek a szavak, vagy én lettem mint túláradt patak oly tétova céltalan parttalan s úgy hordom régi sok hiú szavam mint a tévelygő ár az elszakadt sövényt jelzőkarókat gátakat.”

Tényleg ideje van Ninive pusztulásának.

Bayer Zsolt – magyarhirlap.hu

Tisztelt olvasók! Legyenek olyan kedvesek és támogassák "lájkukkal" a Flag Polgári Magazin facebook oldalát, a következő címen: ]]>https://www.facebook.com/flagmagazin]]>
- Minden "lájk számít, segíti a magazin működését!

Köszönettel és barátsággal!

]]>www.flagmagazin.hu]]>

 

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Rejtőzködő magyarország (171) Alámerült atlantiszom (142) Titkok és talányok (12) Kultúra (6) Politika (1577) Mondom a magamét (5147) Tereb (140) Egészség (50) Irodalmi kávéház (505) Nagyvilág (1454) Gasztronómia (539) Tv fotel (65) Sport (729) Belföld (6) Autómánia (61) Vetítő (37) Mozi világ (440) Jobbegyenes (1976) Gazdaság (657) Életmód (1) Mozaik (83) Emberi kapcsolatok (36) Heti lámpás (252) Flag gondolja (33) Történelem (14) Szépségápolás (15)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>