Ma 2023 február 06. Dorottya, Dóra napja van. Holnap Tódor, Rómeó napja lesz.
Bayer Zsolt: Alkotmányos puccs

Bayer Zsolt: Alkotmányos puccs

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)

Undorító aljasság!

Ebben a Magyar Nemzet cikkben összefoglalva olvashatják a lényeget. Mármint arról, mire is készülnek ezek a gazemberek, feltételezett, de nem megengedett győzelmük esetén.

Ezeket a másik világban Moszkvában képezték ki, a mai világban pedig Kanadában, az USA-ban, vagy éppen Kabulban, ahol a "szakmai gyakorlatukat" végezték.

A végeredmény minden esetben ugyanaz.

És immáron azt is tudjuk pontosan, hova mennek engedélyért, hogy mindezt megtehessék - olvassák csak:

Fleck a cikkben arról is beszámolt, hogy Márki-Zay Péter alkotmányossággal kapcsolatos elgondolásaira a brüsszeli balliberális progresszió már áldását adta. – Szembesítette az EP frakcióit és több biztost, köztük a két jogállamért felelős biztost, Vera Jourovát és Didier Reynders-t is azzal, hogy radikális változásra készül, és senki sem emelt kifogást – állítja a baloldal közjogi stábjának vezetője.

A Gyurcsány Ferenc mellett már többször hitet tevő Fleck Zoltán, a baloldali Eötvös Károly Intézet igazgatójaként nemrégiben azt nyilatkozta az MSZP-hez köthető Hírklikknek: „Nagy valószínűséggel egy ’22-es ellenzéki győzelem után időlegesen le kell mondanunk a jogállam tiszta érvényesüléséről. De ez soha nem volt másként rendszerváltáskor, nagy forradalmak után.

Világos beszéd. Csak van egy kis probléma: alkotmányos puccs esetén mi is hajlamosak leszünk „rendszerváltásra” és „forradalomra”. Például egy kis defenesztrációval összekötve.

Addig is egy kérdés: ez a Fleck Zoltán nevű gazember mit keres még a jogtudományi egyetemen, és milyen alapon taníthat ott jogot, miközben alkotmányos puccsról, forradalomról delirál, vagyis az államrend erőszakos megváltoztatására buzdít, tehát nemzetbiztonsági kockázatot jelent.

Azonnal takarítsák el a katedráról ezt a mocskot!

És akkor a lényeg, összefoglalva:

Társadalmi értékek nélküli új alkotmányról fantáziál Fleck Zoltán, Márki-Zay Péter közjogi stábjának vezetője.

Forrás:]]> Bádog - Bayer Zsolt blogja]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Gasztronómia (539) Flag gondolja (33) Tv fotel (65) Belföld (8) Irodalmi kávéház (516) Emberi kapcsolatok (36) Egészség (50) Kultúra (6) Nagyvilág (1305) Politika (1581) Tereb (142) Mozaik (83) Titkok és talányok (12) Vetítő (30) Szépségápolás (15) Alámerült atlantiszom (142) Történelem (15) Rejtőzködő magyarország (168) Jobbegyenes (2540) Heti lámpás (260) Mozi világ (440) Autómánia (61) Sport (729) Életmód (1) Gazdaság (675) Mondom a magamét (6596)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>