Ma 2020 szeptember 21. Máté, Mirella napja van. Holnap Móric napja lesz.
Bayer Zsolt: Alinda figyelmébe

Bayer Zsolt: Alinda figyelmébe

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Kérlek osszátok!

Bízom benne, hogy eljut az ismeretlen segítőkhöz az alábbi köszönetnyilvánítás!

2020.08.23-án, vasárnap 12 óra 30 perc körüli időpontban Jakab-hegyen túráztunk, ahol darazsak támadták meg egy barátunkat, aki a darázscsípéseket követően néhány percen belül elájult, majd kritikus, életveszélyes állapotba került. Ezúton is szeretnék baráti társaságunk nevében köszönetet mondani annak az ismeretlen hegyikerékpáros férfinak, aki mindvégig a segítségünkre volt annak érdekében, hogy a mentőhelikopter megérkezéséig barátunk életben maradjon és még a hordágy szállításában is segítséget nyújtott. Az orvos tájékoztatása szerint, ha 1-2 perccel később érkeznek, akkor már nem tudták volna barátunk életét megmenteni. Szeretném, ha tudná, hogy barátunk életének megmentésében a segítségének is hatalmas, életmentő szerepe volt! Bár nem ismerjük, örökre hálásak leszünk az önzetlen segítségéért!

Ezúton szeretnék köszönetet mondani a mentésirányítónak is a telefonon nyújtott segítségéért! A mentőhelikopter megérkezésekor sajnos csak gyorsan elköszöntem, nem tudtam elmondani milyen sokat jelentett a munkája. 15 perc 29 másodpercig volt „velünk”, higgadtan, nyugodtan segített nekünk mindvégig, többször is megnyugtatott, hogy „velünk marad” a helikopter megérkezéséig. Köszönjük, hogy a legnehezebb percekben velünk volt, barátunk életének megmentésében segített bennünket! Sokan nem is tudják – ezidáig én magam sem tudtam…- , hogy a mentésirányító nem csupán adatokat vesz fel, hanem telefonon keresztül folyamatosan figyeli az eseményeket, háttérzajokat, percről-percre tájékoztat a teendőkről annak függvényében, hogyan alakul a segítségre szoruló állapota, maximálisan közreműködik az életek megmentésében. Bár nem ismerjük, örökre hálásak leszünk az orvos kiérkezéséig nyújtott segítségéért!

Köszönjük a mentőorvosnak, mentőápolónak és a mentőpilótának is a gyors és lelkiismeretes munkáját! Két gyermeknek az édesapját, feleségének a férjét, szülőnek a gyermekét, sokaknak a barátját mentették meg a munkájukkal. Örökre hálásak leszünk Önöknek!"

Forrás: ]]>Bádog - Bayer Zsolt - Blogja]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Heti lámpás (243) Sport (729) Mozi világ (440) Titkok és talányok (12) Nagyvilág (1452) Egészség (50) Rejtőzködő magyarország (171) Szépségápolás (15) Irodalmi kávéház (490) Gasztronómia (539) Jobbegyenes (1849) Kultúra (6) Tereb (140) Tv fotel (65) Gazdaság (652) Életmód (1) Emberi kapcsolatok (36) Mondom a magamét (4801) Autómánia (61) Mozaik (83) Történelem (14) Politika (1571) Vetítő (37) Belföld (5) Flag gondolja (33) Alámerült atlantiszom (142)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>