Ma 2022 augusztus 16. Ábrahám napja van. Holnap Jácint napja lesz.
Bayer Zsolt: Akkor mostantól befogjátok a pofátokat!

Bayer Zsolt: Akkor mostantól befogjátok a pofátokat!

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Bizony, kussoltok, és örökre kiveritek a fejetekből azt a toposzt, hogy aki történetesen zsidó, az egyszersmind bírálhatatlan is.

 akármekkora gazember, mert akkor jöttök ti, és elkezdtek ajvékolni, hogy itt az antiszemitizmus.

Ennek vége.

Majd megszokjátok!

És akkor figyeljetek csak: 

„Az izraeli miniszterelnök visszavonatta a Soros-kampányt elítélő nyilatkozatot

Benjámin Netanjahu miniszterelnök utasítására az izraeli külügyminisztérium visszavonta a magyar kormányt elítélő nagyköveti nyilatkozatot, és az izraeli minisztérium éles szavakkal bírálta Soros Györgyöt, mert Izraelt rágalmazó szervezeteket pénzel - közölte a Háárec alapján az MTI. 

Az izraeli lap szerint a jeruzsálemi miniszterelnöki hivatal kérésére a külügyminisztérium vasárnap visszavonta a budapesti izraeli nagykövet szombaton kiadott nyilatkozatát, amiben Jószéf Amrani felszólította a magyar kormányt, hogy vonja vissza a Soros György fényképével futó plakátkampányt, mert az gerjeszti az antiszemitizmust, szomorú emlékeket idéz fel, gyűlöletet és félelmet szít.

Emanuel Nahson, az izraeli külügyminisztérium szóvivője vasárnap élesen bírálta Soros Györgyöt. Szerinte a budapesti nagykövet által kiadott közlemény "semmiképpen nem azt állította, hogy jogtalan a bírálat Soros György ellen, aki aláássa Izrael demokratikusan megválasztott kormányát a zsidó államot rágalmazó szervezetek támogatásával, és megpróbálja eltagadni Izraeltől az önvédelemhez való jogát".

A két ország diplomáciai feszültsége a Háárec szerint egy különösen kényes időszakban, Netanjahu július 18-ára tervezett budapesti látogatása előtt történt, ami az elmúlt harminc év első izraeli miniszterelnöki vizitje lesz Magyarországon.

Noha Benjámin Netanjahu tölti be a külügyminiszteri tisztséget is, vele nem egyeztettek, és ő csak a médiából értesült a szombati közleményről. Kiadása után az izraeli jobboldalon elítélték a külügyminisztériumot, mert úgy tűnt, mintha Soros Györgyöt védenék, akit az Izrael elleni bojkottmozgalom egyik vezető erejének tekintenek.”

Bayer Zsolt

Forrás:]]> Bádog - Bayer Zsolt blogja]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Sport (729) Egészség (50) Gazdaság (667) Tereb (141) Flag gondolja (33) Irodalmi kávéház (513) Tv fotel (65) Kultúra (6) Heti lámpás (260) Mondom a magamét (6246) Titkok és talányok (12) Autómánia (61) Belföld (8) Alámerült atlantiszom (142) Szépségápolás (15) Vetítő (30) Emberi kapcsolatok (36) Jobbegyenes (2385) Nagyvilág (1464) Életmód (1) Gasztronómia (539) Mozaik (83) Mozi világ (440) Történelem (15) Rejtőzködő magyarország (168) Politika (1581)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>