Ma 2024 március 04. Kázmér napja van. Holnap Adorján, Adrián napja lesz.
Bayer Zsolt: A vén kretén

Bayer Zsolt: A vén kretén

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)

Zavarba ejtően ért véget az amerikai elnök interjúja.

Csak egy pillanatra képzeljék el, mit művelne a libsi sajtó, ha ennek töredékét művelné mondjuk a lengyel vagy a magyar miniszterelnök. Vagy a mostani izraeli. Vagy bárki, aki ezeknek nem tetszik.
Ó, például mi lenne, ha Trump közölné, hogy Putyin elveszíti az IRAKI háborút, meg keresgélné a halott barátját, esetleg nem ismerné fel az amerikai himnuszt. El tudják képzelni a CNN, a BBC, a New York Times - vagy hogy mondjunk egy hazai példát a pöcegödörből, a 444?

Na ugye.

De ezt a vén kretént véd- és dacszövetség védi, körömszakadtig próbálnak úgy tenni, mintha ez a hülye az Egyesült Államok vezetője lenne.

Ezt hívják amúgy sajtószabadságnak…

Kisétált egy tévéműsorból Joe Biden

Zavarba ejtően ért véget az amerikai elnök interjúja.

A médiával meglehetősen óvatos Joe Biden, kivételt tett és interjút adott az MSNBC amerikai tévétársaságnak. A beszélgetés fő témája a Legfelsőbb Bíróság legfrissebb, az egyetemi felvételiknél alkalmazott pozitív diszkrimináció alkotmányellenességét megállapító döntése volt.

A felvétel pillanatok alatt végig járta a közösségi oldalakon. Az eset akár még humoros is lehetne, ha az utóbbi időben nem szaporodtak volna meg azok az esetek, amelyek újra felvetették azt a kérdést, hogy az Egyesült Államok eddigi ligidősebb elnöke vajon alkalmas-e feladatainak ellátására.

Az interjú legérdekesebb pillanat az volt, amikor
Biden nagyjából húsz perc után se szó, se beszéd, egyszerűen kisétált a stúdióból
–írta a Fox News.

]]>Bádog -  Bayer Zsolt blogja]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Autómánia (61) Nézőpont (1) Mondom a magamét (7439) Jobbegyenes (2764) Politika (1582) Titkok és talányok (12) Emberi kapcsolatok (36) Vetítő (30) Mozaik (83) Egészség (50) Nagyvilág (1309) Tereb (146) Gazdaság (699) Kultúra (6) Irodalmi kávéház (535) Alámerült atlantiszom (142) Történelem (17) Mozi világ (440) Szépségápolás (15) Életmód (1) Gasztronómia (539) Tv fotel (65) Heti lámpás (307) Sport (729) Flag gondolja (36) Belföld (10) Rejtőzködő magyarország (168)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>