Ma 2022 október 03. Helga napja van. Holnap Ferenc napja lesz.
lead-cropped-0.jpg

Bayer Zsolt: A svéd miniszterelnök elképesztő kijelentést tett

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Levelet kaptam, megosztom önökkel:

Tisztelt Bayer Úr!

A jelenlegi svéd miniszterelnök, Stefan Löfven vasárnap egy választási TV-s vita keretében, teljesen szürreális párhuzamokkal a szexuális bűncselekményt elkövető migránsok tetteit bagatellizálta, és politikai ellenfelét támadta. Szerinte ez az egész téma, csak egy „#MeToo féle idiótaság”.

A következő történt:

A demokrata Jimmie Åkesson többször is szembesítette Löfvent azzal, hogy Svédországban 5-böl csak 1 migrációs hátterű nemi erőszaktevőt deportálnak, a többi 4 pedig maradhat.

Löfvennek válasz helyett ezt az abszurditást sikerült kinyögnie:

„Åkesson, ha ennyire aggódik a nők miatt, miért akarja a munkások helyzetét rontani a munkaerőpiacon?”

A közönség termesztésen kinevette a miniszterelnököt, ami csak olaj volt a tűzre. Ezután Lövfen nem éppen szelíden, többször elcsukló hangon, agresszív gesztikulálások közepette arról kezdte el beszélni, hogy Åkessonnék kiszolgáltatnák a munkavállalókat a munkáltatóknak, mert lehetővé tennék, hogy bárkit bármikor kirúgjanak. Majd Åkessonak szegezte a kérdést, hogy szerinte ez nők érdekeit szolgája-e.

Åkesson egy ideig tűrt, majd finoman jelezte, ezek a vádak nem igazak, illetve kétszer is rákérdezett, mindennek mi köze a szexuális zaklatáshoz és a nemi erőszakokhoz.

Mire fel Stefan Löfvennek egy mondattal sikerült elbagatellizálni az erőszaktevők bűnének súlyosságát, mindemellett beleszállnia minden zaklatott/megerőszakolt nőbe, illetve a #MeToo kampányba is.

„Az egész vita egy #MeToo-ról szóló idiótaságba torkollik.”

Ezek után megállapíthatjuk, a svéd miniszterelnök szerint, ha valaki önként, a hírnévért, egy több millió dolláros vagy oszkár díjas filmszerepért megmasszírozza a szőrös rendezőt, miközben akár mondhatna nemet is, szóval a svéd miniszterelnök szerint ez ugyanaz, mint amikor „jó esetben” „csak” 2-3, de rossz esetben akár 5-20 fős szír agysebész csoport dönt úgy, hogy brutálisan letepernek egy éppen arra járó nőt. De a munkáltatók érdekeit is figyelembe vevő politikusok, és nemi erőszak tevők migránsok között húzott párhuzam is igen érdekes. Főleg, hogy az erőszaktevő migránsok tevékenységével foglalkozó diskurzus csak idiótaság a számára, miközben az igazi téma (ellenség) a munkásosztályt, és így a nőket is „kizsákmányoló” munkaadók ill. politikusok. Végül is egy munkahely elvesztés mennyivel elemibb és súlyosabb probléma, mint egy nemi erőszak, miközben félholtra vernek, akár meg is ölnek. 

Az eset már 4 napja történt, élő adásban ment le a svéd TV-ben, mégis teljes csend van. Se feminista tiltakozások, se PussyHat-ek, se #MeToo-k, se Spiegel cikk, se Times címlap, de még egy kis mezei 444 se jutott neki…

Most gondoljunk bele, mi lenne akkor, hogyha ez a mondat: „Az egész vita egy #MeToo-ról szóló idiótaságba torkollik.” Orbán Viktor, Babiš, Trump, Strache vagy Kurz stb. szájából hangzott volna el…

Forrás: ]]>Bádog - Bayer Zsolt blogja]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Heti lámpás (260) Belföld (8) Irodalmi kávéház (514) Nagyvilág (1464) Gasztronómia (539) Autómánia (61) Tv fotel (65) Mozaik (83) Sport (729) Kultúra (6) Alámerült atlantiszom (142) Rejtőzködő magyarország (168) Történelem (15) Életmód (1) Egészség (50) Gazdaság (667) Tereb (142) Emberi kapcsolatok (36) Szépségápolás (15) Politika (1581) Jobbegyenes (2431) Mondom a magamét (6347) Flag gondolja (33) Mozi világ (440) Titkok és talányok (12) Vetítő (30)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>