Ma 2023 szeptember 27. Adalbert napja van. Holnap Vencel napja lesz.
d2d2fa21cf43272d706cc0235ce5f40d.jpg

Bayer Zsolt: A sajt

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Most az a kommunikációs stratégia, hogy Vona Gábor egy polgári körben ült Orbán Viktorral, s ebből az következik, hogy Orbán Viktor felelős a Jobbik megerősödéséért.

Ezt mondja Lendvai, Bajnai… nem sorolom tovább. S akik most ezt mondják, mert kétségbeesésükben muszáj mondaniuk valamit, mind egy pártban ültek Kádárral, Biszkuval, Czinegével. Ezek ügyködnek egy ügyvédi irodában Bauer Miklóssal, a rohadt, szadista ávós tetűvel. Ezek… ezt sem sorolom tovább.

Úgyis tudjuk – csak hiába tudjuk.
Vagy hiába tudtuk, eddig…
Mindenesetre most sikoltoznak, mert majd tizenöt százalékot kapott a Jobbik, s ezért Orbán a felelős. S ez rémes. Miért is? Ölt embert a Jobbik? Lopott a Jobbik? Tönkretette az országot a Jobbik? Nem, a Jobbik ezt mind nem tette. Mégis a Jobbik a rémdráma, és Orbán, aki egy polgári körben ült Vonával.

Ennél a kommunikációs ostobaságnál és kínos hazugságnál kissé fontosabb tanulmányozni és elemezni a választási eredményeket. Mondjuk megyékre lebontva.

Nézzük csak: a Jobbik hét megyében nem a harmadik erő, hanem megverte az MSZP-t. Pest, Nógrád, Borsod-Abaúj-Zemplén, Heves, Jász-Nagykun-Szolnok, Hajdú-Bihar és Szabolcs-Szatmár-Bereg ez a hét megye. Mi a közös ebben a hét megyében? Az például, hogy ebben a hét megyében él a magyarországi cigányság döntő többsége. Miközben a sok hülye mantrázza a hülyeséget Vona és Orbán közös polgári köréről, legalább titokban, egymásnak nem vallják be, hogy itt lehet az igazi ok? Hogy az igazi ok talán az állam szétesése, a közbiztonság leírhatatlan állapota s mindezek mögött a valósággal és a mindennapi tapasztalatokkal köszönő viszonyban sem lévő szocialista és szabad demokrata hazugságözön. Az immár kizárólag a kisebbségekre érvényes "emberi jogi" lózungok ocsmánysága s a többségi társadalom semmibevétele. A bűnözők mentegetése.

Nem ez az igazi ok, hé, nagyurak!?
Költői kérdés ez csupán. A lényeg a hazugság, semmi más. S még egy apróság, egy tegnapi hír, amelynél tragikomikusabbat, szürreálisabbat Ionesco, Mrozek és Hajnóczy Péter egyszerre sem tudott volna írni. Az Indexről való hír így szól:
"Tömeghisztéria tört ki vasárnap este egy kaposvári áruházban a leértékelt trappista sajtért. Rendőröket kellett hívni az áruházlánc dorogi, tatabányai és kisbéri üzletéhez is. A Penny Market áruházlánc vasárnapra hirdetett meg sajtvásárlási akciót Nagyatádon, Kaposváron, Tatabányán, Kisbéren és Dorogon: este 7 és 8 óra között 550 forintos kilónkénti áron adták a trappista sajtot.

A vidéki áruházakban több száz vevő tolongott, az akciós árut azonban hamar elkapkodták. Akik lemaradtak róla, hőzöngeni és tolakodni kezdtek. Az eladók nem tudták féken tartani a tömeget, ezért rendőröket hívtak. A kaposvári tolongásban egy idős nő elesett, őt egy férfi húzta ki a tömeg alól. Nagyatádon nem történt rendbontás.

A tömegben végül senki sem sérült meg, de csak több tucat rendőr tudta megfékezni a csalódott vásárlókat. A boltok azonnal bezártak, a sajtárusítást megszüntették.

A tömeg egy része még este nyolc után is a boltok előtt várakozott, sajtot azonban már nem kaptak. Kaposváron a rendőrök két személyt, egy 25 éves nőt és egy 73 éves férfit állítottak elő, mert ellenálltak a rendőri intézkedésnek. Ellenük szabálysértés miatt indítottak eljárást."

Hát ez a hír, véreim.
Egy rakás hülye idióta meg a Jobbikról mantrázik közben. Lesz dolgunk, elég…

 

Bayer Zsolt , magyarhirlap.hu

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Alámerült atlantiszom (142) Nagyvilág (1309) Mozi világ (440) Jobbegyenes (2681) Életmód (1) Nézőpont (1) Flag gondolja (34) Vetítő (30) Politika (1581) Történelem (16) Mondom a magamét (7100) Emberi kapcsolatok (36) Irodalmi kávéház (529) Szépségápolás (15) Heti lámpás (276) Titkok és talányok (12) Autómánia (61) Tereb (145) Sport (729) Mozaik (83) Belföld (10) Tv fotel (65) Egészség (50) Gasztronómia (539) Gazdaság (689) Rejtőzködő magyarország (168) Kultúra (6)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>