Ma 2023 október 04. Ferenc napja van. Holnap Aurél napja lesz.
lead-cropped-0.jpg

Bayer Zsolt: A Rózsa neve

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Gusztusos nem? Ezeknek tényleg semmi sem szent.

]]>Rózsa Péter]]>, az ördög töke sátánista szerzetesrend perjelje azt a megbízatást kapta I. Szemlőhegyi Ferenctől, hogy bármi áron feketítse be és lehetetlenítse el I. Felcsúti Viktort, a fejedelmet, s ehhez felhasználhatja a fejedelem családját is, beleértve kiskorú gyermekeit.

Valahogy így kezdődhetne a budapesti A Rózsa neve sztori, ám az utolsó pillanatban megérkezett Baskerville-i Vilmos (esetünkben Milkovics Pál), és leleplezte a sátánista szerzetest. (Függöny, taps…)

Igen, végül is ez most valamiféle happy end. Már ami a kirúgást illeti. De miért gondolják egyesek újra és újra, hogy a családtagok, különösképpen a kiskorú vagy akár nagykorú gyermekek felhasználhatók a politikai küzdelmekben? Ez az igazi kérdés.

És bizony, a másik oldal (a sátánisták) ebben is rosszabbul állnak. Azok már 2002-ben bevetették a politikai kampányokban lejáratás céljából a gyerekeket. Az akkor még fölöttébb kiskorú Ráhel először került a patkánymédia híreibe, méghozzá egy ordas hazugság kapcsán, amely szerint a balesetet szenvedő Orbán Viktor magára hagyta lányát és elment a helyszínről. Hát persze…

Ezek ugyanabban az időben Orbán feleségét sem kímélték, miután elkezdték azt terjeszteni, hogy a miniszterelnök félholtra verte az asszonyt, akit titokban egy kórházban ápolnak. Lévai Anikónak be kellett mennie egy tévéstúdióba, hogy megmutassa: nincs összeverve…

Az akkori sátánisták mind megvannak még, csak azóta kicsit magasabb pozíciókba kerültek. Aztán persze sorra került Gáspár, további alkalmakkor Ráhel, egy Ezalényeg.hu nevű trágyadomb pedig egyebek mellett azzal a címmel jelentkezett a minap, miszerint mennyit fog örökölni Orbán, ha „meghal az apja”.

Gusztusos nem? Ezeknek tényleg semmi sem szent.

Család, gyerekek, házastársak, szülők – előbb-utóbb mindenki sorra kerül. Vagy szenvedő, megvert áldozatként, vagy módfelett gazdagodó kivételezettként, vagy csak azért, mert egy horvátországi autópályán, ahol közel-távol sehol egy használható kuka, a benzinkút melletti parkoló szélén hagyott egy becsomagolt pelenkát. (Ahol amúgy már úgyis hegyekben állt a szemét.)

Ezzel vannak elfoglalva, de ha kell, akkor sorra kerül a gyerek vélt vagy valós vallási meggyőződése, világnézete, a gyerek szerelmi élete, a legelképesztőbb példa az ilyesféle ocsmányságra, amikor a férjezett és első gyermekével várandós Orbán Ráhel háta mögött egy Katz Dávid nevű fehérjehalmaz azt találgatta „viccesen”, hogy vajon ki lehet a gyerek apja. A főnöke, bizonyos Nagy József pedig a felháborodásra reagálva azt bírta mondani, hogy ez nem volt etikátlan. (Hát persze, hogy nem.)

Rózsa, az ördög töke sátánista rend perjelje most elhasalt, kirúgták. Valakinek a környékén volt annyi jó ízlése, és szerencsére annyi hatalma is, hogy eltakarítsa a perjelt a közelből. De sajnos ezek afféle elszigetelt, apró kis takarítások. Mint amikor berúgják a kutyagumit az ágy alá. Aztán megérkezik az elöljáró vagy a család, körülnéz, mindent rendben talál és elmegy. Ám az ágy alatt ott fog bűzleni az excrementum, ráadásul úgy, hogy már el is van felejtve. Így aztán minden folytatódik, minden marad a régiben.

Rózsa Péter sátánista perjelnek nyilván már megvan az új helye, ­­­­­­­­ugyanis jó sátánistából odaát sosem elég. Ha máshol nem, hát majd az Ezalényeg.hu vagy a Zsúrpubi felveszi soraiba, ott ugyanis csupa ilyen található.

Fogunk még vele találkozni. Ugyanis tényleg nem volt nagytakarítás.

Bayer Zsolt - ]]>www.magyarnemzet.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Gasztronómia (539) Autómánia (61) Tereb (145) Egészség (50) Mozi világ (440) Mozaik (83) Jobbegyenes (2685) Életmód (1) Nagyvilág (1309) Történelem (16) Belföld (10) Flag gondolja (34) Sport (729) Nézőpont (1) Heti lámpás (276) Emberi kapcsolatok (36) Politika (1581) Irodalmi kávéház (530) Mondom a magamét (7110) Kultúra (6) Tv fotel (65) Gazdaság (689) Szépségápolás (15) Rejtőzködő magyarország (168) Alámerült atlantiszom (142) Titkok és talányok (12) Vetítő (30)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>