Ma 2020 szeptember 26. Jusztina napja van. Holnap Adalbert napja lesz.
lead-cropped-0.jpg

Bayer Zsolt: A népszavazás elé

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Soros-titkok: a migránsáradatot pénzzel is támogatták.

Újabb megdöbbentő részletek derültek ki Soros György kiszivárogtatott titkos aktáiból, miszerint a milliárdos nemcsak politikai nyomásgyakorlással, hanem súlyos anyagi támogatással segítette elő a globális migrációs hullám terjedését.

A napvilágra került kilenc oldalas dokumentum a Soros György által létrehozott Open Society Foundations égisze alatt készült. Benne tételesen felsorolásra kerültek azok a politikai beavatkozások és pénzügyi támogatások, amelyek a 2015-ös és 2016-os évben a migránsáradat résztvevőit és annak agitátorait segítették.

A jegyzet többek között a Magyarországon működő, Közép-európai Egyetem (CEU) finanszírozására is kitér, melyet lényegében annak érdekében működtet Soros, hogy ott a migránsáradatot pozitív színben feltüntető politikai direktívák és visszhangok születhessenek. 

Dollármilliók világszerte a migráció elősegítésének érdekében.

A 2016. május 12-re datált dokumentum — mely a Migration Governance and Enforcement címet viseli — egyfajta kivonata Soros György tevékenységének, amely a migránsok politikai helyzetbehozásáról szól. A forrás szerint Soros nemcsak az illegális határátlépőket megillető jogok kiterjesztésén dolgozott, hanem mintegy 8 millió dollárt (2,2 milliárd forintot) fektetett be azokba a szervezetekbe, amelyek aktívan részt vesznek a migráció sújtotta országok kormányainak befolyásolásában, helyenként lejáratásában és destabilizálásában

Továbbá az is olvasható, hogy a partnereknek mindent meg kell tenni annak érdekében, hogy az országok közötti határellenőrzések megszűnjenek, a deportálások abbamaradjanak, hogy  a bevándorlók ne csak könnyebben áramolhassanak Európába, hanem jogaik se sérüljenek.

A migrációs hullám normaként való elfogadtatása.

A kivonat összegzésében betűre pontosan ilyen, és ehhez hasonló végkövetkeztetések találhatóak, amelyek nyíltan arról árulkodnak, hogy Soros György nemcsak abban érdekelt, hogy a migránsáradat okozta káoszból politikai tőkét kovácsoljon, hanem egyenesen társtettesként pénzeli és buzdítja Európa leigázását.” (888)

Bayer Zsolt

Forrás: ]]>Bádog - Bayer Zsolt blogja]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Tv fotel (65) Szépségápolás (15) Gazdaság (652) Egészség (50) Jobbegyenes (1853) Emberi kapcsolatok (36) Titkok és talányok (12) Heti lámpás (243) Alámerült atlantiszom (142) Történelem (14) Autómánia (61) Politika (1571) Életmód (1) Sport (729) Irodalmi kávéház (490) Mozi világ (440) Kultúra (6) Nagyvilág (1452) Mozaik (83) Tereb (140) Rejtőzködő magyarország (171) Gasztronómia (539) Vetítő (37) Mondom a magamét (4812) Flag gondolja (33) Belföld (5)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>