Ma 2023 december 02. Melinda, Vivien napja van. Holnap Ferenc napja lesz.
Bayer Zsolt a londoni diktatúráról + videó

Bayer Zsolt a londoni diktatúráról + videó

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Kérdezem én, ha Magyarországon diktatúra van, akkor mégis mi van ma Angliában?

A minap egy egyszerű londoni munkásember kinézett az ablakán, körbepillantott, majd írt egy inkább elkeseredett, mint felháborodott blogbejegyzést, Facebook-bejegyzést, amelyben kifogásolta és felháborodásának adott hangot, amiért az összes szomszédjának az ablakában palesztin zászló van kitéve. Gondolná az ember, egy demokráciában ennek semmilyen következménye nincs. 

Mert hogy nem is lehet. Nem így Londonban ! A Facebook-bejegyzését követően két óra múlva megjelent a lakásán kettő darab egyenruhás rendőr, bilincsbe verték – ott, a lakásán –, letartóztatták és elhurcolták. Itt tart ma Anglia, a Nyugat és a demokrácia. 

Ez különösen annak fényében érdekes, hogy naponta hallgatjuk meg különböző brüsszeli idiótáktól, döntéshozóktól, EP-képviselőktől, naponta írja meg a mainstream nyugati sajtó, hogy Magyarországon diktatúra tombol, de legalábbis egy olyan autoriter rezsim van, amely megfojtja a szólásszabadságot, nincs szabad sajtó. Szóval idehaza minden szörnyű. 

Bezzeg Nyugaton a demokrácia csodálatos. 

Ám ha nemtetszésednek adsz hangot, hogy minden szomszédod ablakában palesztin zászló van, akkor a lakásodon bilincsbe vernek és letartóztatnak. 

Kérdezem én, ha Magyarországon diktatúra van, akkor mégis mi van ma Angliában?

]]>www.magyarnemzet.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Alámerült atlantiszom (142) Gasztronómia (539) Életmód (1) Rejtőzködő magyarország (168) Gazdaság (693) Emberi kapcsolatok (36) Szépségápolás (15) Autómánia (61) Belföld (10) Flag gondolja (34) Mozaik (83) Tereb (146) Egészség (50) Kultúra (6) Heti lámpás (281) Mozi világ (440) Nézőpont (1) Jobbegyenes (2721) Vetítő (30) Tv fotel (65) Mondom a magamét (7244) Titkok és talányok (12) Politika (1581) Nagyvilág (1309) Sport (729) Történelem (16) Irodalmi kávéház (531)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>