Ma 2023 március 25. Irén, Irisz napja van. Holnap Emánuel napja lesz.
Bayer Zsolt: A kommentelő nagy igazsága

Bayer Zsolt: A kommentelő nagy igazsága

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)

A Mandin megint megjelent ez a Perintfalvi.

Most éppen ezzel:

Most majd azzal jön elő Orbán, hogy minden büntetést azért kapnak a magyarok, mert itt valóban érték a gyermek

Szemben a dekadens nyugattal, ahol csecsemők vérében fürdőznek vasárnaponként mise helyett.
 
„Ezt az írásom a kormánymédia szokásos módon azzal a keretezéssel fogja lehozni, hogy na nézzétek, megint egy bizonyíték arról, hogy milyen nárcisztikus a dollárbaloldal összes megmondóembere, de legfőképpen a magát »teológusnak« és kereszténynek hazudó, de valójában sátánista Perintfalvi! De nagy ívben teszek rá, hogy mit írtok vagy mit gondoltok rólam! Mert senkik, semmik vagytok a szememben, vagy mint a fülemnek a légy zümmögése! Nincsen jelentőségetek! Főleg ahhoz az örömhöz képest, hogy egyre több bajbajutott ember a legkülönfélébb ügyekkel fordul hozzám segítségért. És bíznak bennem. A végletekig. Én pedig örülök, amikor egy kicsit is tudok segíteni nekik. Nem mindig tudok, nem is bírok mindent, hiszen én ezt csupán a szabadidőmben – ami meg már rég nem is létezik – végezhetem, de amit tudok, megteszem. Az ügyek ezerfélék, de mind hasonlít abban, hogy akik megkeresnek engem, azok az igazságukért küzdenek. És abban kérik a segítségemet, hogy harcoljak velük, értük azért, hogy visszakapják mindazt, amit becstelenül elvettek tőlük.
 
Legfőképpen az emberi méltóságukat! A mai nap folyamán is rengeteg ilyen történetbe kerültem bele telefonon, emailben, chatüzenetekben. A részletekről nyilván nem beszélhetek. De jó visszahallani, hogy az írásaim sokaknak reményt adnak ezekben az egyre sötétebbé váló időkben itt és most, Magyarországon. Ahol sajnos a politikum világát hatalmába kerítette a gonosz. Ahol gyűlöletet szítanak, miközben a szeretetről prédikálnak. S mindezt a kereszténység nevében, szekunder szégyen! Ahol gyermekvédelemről harsognak, miközben bújtatják és védik a saját pedofiljaikat (Kaleta Gábor!), beleértve az egyházi szereplőket is, nehogy folt essen azon a szentségtelen szövetségen, amit életre-halálra kötöttek, még az Istent is szembe köpve. Ahol nem Oroszország Európa legnagyobb ellensége, hanem a szivárványos genderpropanda. Sőt szerintük Brüsszel védi a pedofilokat, most majd azzal jön elő Orbán, hogy minden büntetést azért kapnak a magyarok, mert itt valóban érték a gyermek, szemben a dekadens nyugattal, ahol csecsemők vérében fürdőznek vasárnaponként mise helyett. És a nép meg elhiszi. És tovább folyik polgártársaik szégyentelen jogfosztása...”
Ennél ostobább, primitívebb, aljasabb prolit nehéz lenne találni, lámpással is. Egy kommentelő mindezt így foglalta össze:
 
"Minek szemlézi a Mandiner ezt az agyhalott médiaribancot állandóan? Ennyire számít az a kibaszott kattintás?"
 
Nehéz lenne ennél pontosabban összefoglalni a dolgok lényegét.

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Rejtőzködő magyarország (168) Tv fotel (65) Irodalmi kávéház (518) Gasztronómia (539) Történelem (15) Emberi kapcsolatok (36) Sport (729) Belföld (8) Autómánia (61) Nagyvilág (1306) Flag gondolja (33) Tereb (142) Politika (1581) Mozi világ (440) Szépségápolás (15) Vetítő (30) Életmód (1) Jobbegyenes (2574) Alámerült atlantiszom (142) Mondom a magamét (6700) Kultúra (6) Titkok és talányok (12) Heti lámpás (261) Gazdaság (676) Egészség (50) Mozaik (83)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>