Ma 2022 augusztus 18. Ilona napja van. Holnap Huba napja lesz.
Bayer Zsolt: A férj jogán

Bayer Zsolt: A férj jogán

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)

Eszement hazugságokkal rágalmazzák a feleségemet.

Mindenekelőtt szögezzük le: Sebián-Petrovszki László, te egy utolsó, mocsok gazember vagy. Eszement hazugságokkal rágalmazod a feleségemet.

Nem számít az egészségügyben lehúzott sok évtized, a három szakvizsga, a feddhetetlen gyógyító tevékenység, a szakma és a betegek iránti tisztelet és alázat, a megszámlálhatatlanul sok ellátott beteg, az aneszteziológusként és intenzív terapeutaként dolgozva megmentett szintén megszámlálhatatlanul sok élet, nem számít a sportolókért végzett önfeláldozó munka - nem számít semmi sem. Mert ő az én feleségem.

Ezért te és a hozzád hasonló mocsok gazemberek, mindenekelőtt a főnököd, meg az a már egyszer elítélt, börtönjárt, ma is vád alatt álló, Kamarából felfüggesztett szemét maffiózó Czeglédy azt gondoljátok, mindent és bármit megengedhettek magatoknak. A férj jogán mondom: ha nem ebben az elasszonyosodott, perverz és beteg világban élnénk, párbajra hívnálak. Persze, ez is illúzió. Te nem vagy párbajképes. Embernek hitvány vagy, tisztességed, becsületed nincs, férfinek pedig… na azt hagyjuk.

Éppen ezért, a ti köreitekben nagy-nagy megbecsülésnek örvendő, körberajongott, kongresszusotokon felszólaló, Gyurcsány mellé ültetett Nagy Blanka örökbecsű szavaival fordulok hozzád: Üzenem neked, te csupasz pofájú fasz, hogy lépj hátra egyet, és baszd arcon magad.

S minél előbb, ha kérhetem, mert ha magadtól nem tudod végrehajtani a blankai instrukciókat, akkor szívesen besegítek.

Ezen jótanács tudatában hazudozzál holnap a Parlamentben is, mert sokáig már úgysem lesz rá alkalmad. Világos? 

S-P1G!

Amúgy a tények:

A pünkösdi ünnepnapra időzítette támadását az Országos Vérellátó Szolgálat (OVSZ) ellen a Demokratikus Koalíció, akik nem először támadják az egészségügyet.

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Emberi kapcsolatok (36) Autómánia (61) Mozi világ (440) Tv fotel (65) Történelem (15) Politika (1581) Titkok és talányok (12) Gasztronómia (539) Egészség (50) Irodalmi kávéház (513) Alámerült atlantiszom (142) Mondom a magamét (6251) Flag gondolja (33) Vetítő (30) Gazdaság (667) Nagyvilág (1464) Heti lámpás (260) Jobbegyenes (2388) Életmód (1) Mozaik (83) Szépségápolás (15) Rejtőzködő magyarország (168) Kultúra (6) Belföld (8) Tereb (142) Sport (729)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>