Ma 2023 december 09. Natália napja van. Holnap Judit napja lesz.
Bayer Zsolt: A Bizottság figyelmébe!

Bayer Zsolt: A Bizottság figyelmébe!

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Na, ezt olvassák el!

Az anyag címét különösen imádom, úgy szól ugyebár, hogy „Elvesztette a türelmét az Európai Bizottság a magyar kormánnyal szemben”.

Csak egy pillanat!

Ez az a bizottság lenne, amelyik a pofáját befogta, miközben a balliberális kormány(ok) a szakadék széléig eladósították az országot, sokszorosan túllépték az Unió által meghatározott deficitet? Ez az a bizottság, amelyik befogja a pofáját, amikor a nagy nyugati „magállamok” teszik éppen ugyanezt?

Ez az a bizottság, amelyik partnere volt a balliberális magyar kormány(ok)nak a „trükkök százaiban” a „pénzbőség” idején? Ez az a bizottság, amelyik kizárólag jobboldali magyar kormány(ok) regnálása idején képes kinyitni a pofáját?

Amely kormányok alatt amúgy rendre és állandóan csökken a deficit, rendben van minden makrogazdasági mutató, egyszerre alacsony a banki kamat és az infláció, soha nem látott mértékben nő a foglalkoztatottság, és a növekedés hosszú évek óta dobogós az Unióban.

Ez az a bizottság?

El nem mondható, mennyire elfogyott már a türelmünk ezzel a kibaszott bizottsággal szemben!

A legjobb lesz, ha a szeretve tisztelt bizottság összeáll valamilyen értelmezhető libasorba, és eltotyog végre a picsába, az ajánlásaival meg az elfogyott türelmével együtt!

Forrás: ]]>Bádog - Bayer Zsolt blogja]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Életmód (1) Jobbegyenes (2724) Gasztronómia (539) Mozi világ (440) Heti lámpás (282) Emberi kapcsolatok (36) Politika (1581) Titkok és talányok (12) Mondom a magamét (7262) Nézőpont (1) Sport (729) Tv fotel (65) Nagyvilág (1309) Mozaik (83) Autómánia (61) Flag gondolja (34) Gazdaság (694) Irodalmi kávéház (531) Rejtőzködő magyarország (168) Vetítő (30) Alámerült atlantiszom (142) Kultúra (6) Szépségápolás (15) Belföld (10) Történelem (16) Egészség (50) Tereb (146)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>