Ma 2020 július 07. Apollónia napja van. Holnap Ellák napja lesz.
lead-cropped-0.jpg

A Sky News riportere keményen eligazította a klímahisztériásokat

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Mit szólsz ehhez?

Greta Thunberg vezetésével kezdetét vette a harmadik világszintű klímasztrájk. Nem ártana gondolkodniuk, mielőtt szekta szintre emelkedik a mozgalmuk.

Hamburgban pl. 70000-en vonultak fel. 

A Sky News ausztrál riportere azonban elmagyarázta, hogy mit tudnának tenni a hisztéria helyett.

]]>VIDEÓ!]]>

Te vagy az első generáció, aki minden osztályteremben igényli légkondicionálást. Minden szobában TV-t szeretnél, és az összes osztályotok számítógéppel ellátott. Egész nap és éjszaka a csúcsszuper elektronikus eszközeiket töltöd.

Sosem – mint egykor – nem sétálsz vagy bicikliznél az iskolába, hanem személygépkocsikkal és busszal érkezel, melyek megfojtják a helyi utakat és gerjesztik csúcsforgalmat.

Te vagy a gyártott termékek legnagyobb fogyasztója, és azonnal beszerzed drága luxuscikkeket, hogy divatos maradj. Szórakozásod elektromos eszközökből származik.

Ezenkívül a tiltakozásokat vezetõk ugyanazok az emberek, akik ragaszkodnak ahhoz, hogy a népesség növekedését mesterségesen fokozzák a bevándorlás révén, ami növeli az energia, a gyártás és a szállítás iránti igényt.

Minél több ember van, annál több erdőt es zöld területet írtunk ki és annál inkább pusztul el a környezet.

Mit szólsz ehhez?

Mond meg tanáraidnak, hogy kapcsolják ki a légkondicionálókat! Sétálj vagy biciklivel menj az iskolába! Kapcsold ki az eszközöket és olvasd el a könyvet! Készíts szendvicset az előre csomagolt élelmiszerek vásárlása vagy a gyorséttermek látogatása helyett!

Nem, ezek egyike sem fog megtörténni, mert önző, rosszul nevelt, erényeket nem ismerő hercegek es hercegnők vagytok, akiket a körülötte lévő felnőttek ihlettek, akik a nemes célért érzelmeik által küzdenek, miközben kényeztetik magukat nyugati luxusban és példa nélküli minőségben élnek.

Ébredj fel és tanulj tények kutatására, gondolkodj, és ne hagyd vakon elfogadni mások szavait és gondolatait! Nem hiszem, hogy ezt a cselekvési tervet önmagukban fogalmazták meg – gyanítom, hogy valamilyen befolyással és útmutatással rendelkezel “azoktól, akikben megbízol… egy figyelmeztető szó, vigyázzál a” baloldali szervezetek “befolyásolásával, mert a jövőben előfordulhat, hogy a jövőben Ti lesztek az, akiket kihagynak …

(forrás: ]]>vadhajtasok.hu]]>)

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Jobbegyenes (1793) Tereb (140) Kultúra (6) Nagyvilág (1450) Mozi világ (440) Gasztronómia (539) Életmód (1) Flag gondolja (33) Rejtőzködő magyarország (171) Egészség (50) Történelem (14) Alámerült atlantiszom (142) Sport (729) Mozaik (83) Titkok és talányok (12) Szépségápolás (15) Tv fotel (65) Emberi kapcsolatok (36) Gazdaság (652) Heti lámpás (241) Irodalmi kávéház (489) Vetítő (37) Belföld (5) Mondom a magamét (4637) Politika (1571) Autómánia (61)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>