Ma 2024 február 22. Gerzson napja van. Holnap Alfréd napja lesz.
orban-viktor.jpg

Orbán ismét célkeresztben

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Ezúttal a The Washington Post indított támadást.

]]>Magyarország lator állam lesz Európa közepén? ]]>- teszi fel a kérdést a The Washington Post véleménycikkében James Kirchick,  ]]>LMBTQ szervezetek újságírói díjjával ]]>kétszeresen kitüntetett író, kolumnista.

A liberális szerző írásában azt fejtegeti, hogy Orbán Viktor Magyarországon szisztematikusan egypártrendszer kiépítésén dolgozik és közben egyre távolodik nyugati szövetségeseitől.

Véleménye szerint, - ahogy az olvasható a]]> HVG szemléjében ]]>- ma a központi geopolitikai küzdelem Európában már nem a kapitalizmus és a kommunizmus között zajlik, hanem a demokrácia és az autoriter hatalomgyakorlás között.

Kirchick állításával szemben a valóság egész más.

A bevándorláspárti, önmagát haladó gondolkodású, az idők szavát megértő demokratának feltüntető brüsszeli elit áll szemben, az emberek hangját megértő, az emberek érdekeit és véleményét szem előtt tartó, a migrációt megakadályozni szándékozók egyre gyarapodó táborával.

Ezeket a folyamatokat Amerikából, ráadásul hathatós, a hazai ballib értelmiség információival felvértezett, szivárványos szemüvegen keresztül nem lehet könnyű értelmezni.

Segítünk.

A nyugati liberális elit kockára tette az európai emberek biztonságát és kultúráját, de mára elfogyott körülöttük a levegő.

Pánikban vannak, féltik a hatalmukat.

Ezért születnek a The Washington Post cikkéhez hasonló, megrendelésre írt, a migráció megállítását zászlajára tűző Magyarországot és annak kormányfőjét támadó, lejáratni szándékozó cikkek.

De az embereket nem lehet becsapni, az emberek véleményével szemben nem lehet politizálni.

Mert, ahogy Petőfi írja:

"Habár felül a gálya és alul a víznek árja, azért a víz az úr"

 

Csépányi Balázs

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Egészség (50) Flag gondolja (36) Nagyvilág (1309) Mozaik (83) Politika (1582) Szépségápolás (15) Tereb (146) Autómánia (61) Történelem (17) Emberi kapcsolatok (36) Titkok és talányok (12) Nézőpont (1) Irodalmi kávéház (535) Jobbegyenes (2761) Mozi világ (440) Életmód (1) Mondom a magamét (7420) Gasztronómia (539) Heti lámpás (305) Rejtőzködő magyarország (168) Vetítő (30) Gazdaság (698) Kultúra (6) Belföld (10) Tv fotel (65) Alámerült atlantiszom (142) Sport (729)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>