Ma 2024 június 19. Gyárfás napja van. Holnap Rafael napja lesz.
Nagy Ervin durva elszólása a szakadékba lökheti Magyar Péter baloldali vándorcirkuszát

Nagy Ervin durva elszólása a szakadékba lökheti Magyar Péter baloldali vándorcirkuszát

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Hoppá! Ebből balhé lesz!

Nagy Ervin nagyon túltolja a politikai megnyilvánulásait, gyakorlatilag a csapból is ő folyik, őt kérdezi meg a baloldali média szinte már minden ügyben. Hol ]]>erőszakra buzdít]]>, hol pedig a saját ]]>színésztársait kritizálja]]>.

A közelmúltban Azahriah is ]]>éles kritikával illette]]> a színészből előbb megmondóemberré, majd újabban a dollárbaloldal új arcának, Magyar Péternek a sofőrjévé avanzsált celeb ténykedését: 

„Ha a társadalmi tudat, amely bennem van, azt érezné, hogy ez a jó út, akkor csinálnám, de abban a formában például, ahogy Nagy Ervin csinálja, nem. Nekem mint előadónak, zenésznek nem szabad minden egyes platformon, mindenáron, mindennap a politikát nyomni az emberek fejébe, nem ez a hivatásom. Ezzel ugyanis inflálom a megnyilvánulásom súlyát. […]”

 

A színész egyébként úgy váltogatja a kedvenc politikusait, mint más az alsóneműjét. Korábban Márki-Zay Péterért ment volna tűzbe, most viszont a dollárbaloldal új emberéért, Magyar Péterért rajong. Ami közös Márki-Zayban és Magyar Péterben, az az, hogy mind a ketten baloldali figurák.  Legutóbb a Magyar Narancsban áradozott Magyarról, de a nagy ügybuzgalomba egy kis hiba csúszott, Nagy Ervin durván elszólta magát:

„[…] Amit ő csak azon az egy napon lezongorázott, amikor bement az ügyészségre, arra születni kell. Ez a fajta állóképesség jó, ha három-négy embernek megvan a hazai politikai palettán. És azonnal elkezdte azt, ami a legmunkásabb ott, ahol a legnehezebb a magyar demokráciát feltörni: vidéken”

Fel kell törni a magyar demokráciát? Álljunk meg egy szóra. Ez az elszólás nagyon messzire vezet és bizonyos értelemben megmagyarázza a baloldal új figurájának, Magyar Péternek az utóbbi időben egyre-másra előforduló]]> dühkitöréseit]]>,]]> agresszív megnyilatkozásait]]>. Rémisztő dolog ez. Nagy Ervin elszólása, miután rávilágít Magyar Péter szándékaira, nagyon könnyen a szakadékba lökheti a dollárbaloldal ]]>háborúpárti ]]>üdvöskéjét az egész vándorcirkuszával együtt.

Borítókép: Magyar Péter és Nagy Ervin (Forrás: MTI/Balogh Zoltán)

Csépányi Balázs - ]]>www.magyarnemzet.hu]]>

 

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Egészség (50) Jobbegyenes (2815) Nagyvilág (1310) Alámerült atlantiszom (142) Történelem (18) Sport (729) Belföld (11) Politika (1582) Tv fotel (65) Heti lámpás (319) Kultúra (9) Gazdaság (711) Rejtőzködő magyarország (168) Mozaik (83) Autómánia (61) Szépségápolás (15) Gasztronómia (539) Életmód (1) Titkok és talányok (12) Tereb (146) Nézőpont (1) Emberi kapcsolatok (36) Mozi világ (440) Mondom a magamét (7657) Flag gondolja (36) Vetítő (30) Irodalmi kávéház (537)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>