Ma 2024 április 16. Csongor napja van. Holnap Rudolf napja lesz.
Könyörtelenül lehullt a lepel Koncz Zsuzsa viselt dolgairól

Könyörtelenül lehullt a lepel Koncz Zsuzsa viselt dolgairól

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)

Lássunk végre tisztán!

 

A Kontextus Youtube-csatornáján Mező Gáborral beszélgetett Andor Éva. A ]]>sokrétű, számos témát érintő interjúban]]> Mező Gábor újságíró, a Századvég kutatója azokról a közéleti szereplőkről beszélt a közelmúltban megjent, ]]>A kultúra megszállása]]> című könyve kapcsán, akik a rendszerváltás előtt és után is segítettek a baloldalnak megtartani a hatalmat. Szóba került Hofi Géza, Juszt László és még a Szomszédok sorozat is. Koncz Zsuzsáról a liberálisok és a baloldal szimbólumáról, ikonjáról is ]]>lehullt az igazságot takaró lepel]]>:

„[…] Nagyon nevetséges ez a Koncz Zsuzsa Jelbeszéd-botrány. Ez az egyetlen, amihez tud ragaszkodni, hogy ebből nagyon nagy balhé volt. Azt hazudta, hogy utána évekig nem jelenhetett meg lemeze. Ha valaki beüti a Wikipédiára, látni fogja, hogy a következő években sorra jelentek meg a lemezei. Arra nem vette a fáradságot a Koncz Zsuzsa, hogy úgy hazudjon, hogy az ne legyen egy perc alatt lenyomozható. […] Az ő mellettük álló sajtó erről nem fog tudomást venni. […] Boldizsár Iván menyeként, a fia feleségeként a diktatúrának a kegyeltje volt. Azt is tudjuk, hogy benne volt az Országos Béketanácsban, ami már a 60-as években is nagyon égő lett volna egy normális embernek, de akkor, amikor ő benne volt a 70-es évek végén, 80-as évek elején, szánalmas. Egy ilyen ember, aki benne volt a diktatúra propagandaszervezetében, ő beszél arról, hogy ő milyen lázadó volt, ez olyan hazugság, ami önmagáért beszél.[…] ”

Nagyon fontos, hogy kiderüljön az igazság ezekről az emberekről, mert gyalázatos módon a saját embereiket, szimpatizánsaikat csapják be. Reméljük, hogy mind ez a beszélgetés, mind Mező Gábor könyve sok olyan emberhez eljut majd, akiket a hosszú évek során félrevezettek.

Lássunk végre tisztán!

Csépányi Balázs - ]]>www.magyarnemzet.hu]]>

Lássunk végre tisztán!

 

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Sport (729) Mozaik (83) Politika (1582) Szépségápolás (15) Alámerült atlantiszom (142) Irodalmi kávéház (537) Vetítő (30) Belföld (10) Jobbegyenes (2786) Tereb (146) Történelem (18) Életmód (1) Emberi kapcsolatok (36) Rejtőzködő magyarország (168) Gasztronómia (539) Autómánia (61) Gazdaság (704) Nézőpont (1) Egészség (50) Heti lámpás (312) Mozi világ (440) Tv fotel (65) Kultúra (7) Mondom a magamét (7536) Flag gondolja (36) Titkok és talányok (12) Nagyvilág (1310)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>