Ma 2024 február 24. Mátyás napja van. Holnap Géza napja lesz.
c8197c5ad5999fc8a97205be1d09ff6f.jpg

Huhogók, avagy a csőcselék lázadása 4.

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Újra szól a magyarországi Huhogók tábora. Természetesen kézivezérléssel, hathatós külföldi, liberális segítséggel. Most éppen Horthy Miklós kormányzó szoboravatása és állítólagos Orbán Viktor általi méltatása volt az apropó.

De idevehetjük a Nyírő újratemetés körüli herce-hurcát és az azt övező nemtelen támadásokat is.
Megítélésem szerint a valódi ok azonban az újabb támadássorozatra, nem volt más, mint az a globalista, liberális világhálózat szempontjából katasztrofálisnak mondható tény, hogy Wass Albert, Szabó Dezső, Sinka István és Nyírő József bekerült a Nemzeti Alaptantervbe.
Ugyanis nagyon félnek a gyökér nélküli internacionalisták attól, hogyha  a fiatal generáció tanul hazafias írókat, olvas hazaszeretettől átitatott gondolatokat is, akkor nem csak mondjuk Kertész Imrében látja majd a magyar irodalom alfáját és omegáját. A széles látókör magabiztossá tesz - tartja a mondás.


De gondolatokat is ébreszt, gondolkodásra serkent, rámutat arra, hogy van élet a kereskedelmi televíziózáson és a parttalan plázázáson kívül is. Esetleg szembesülnek a fiatalok ilyen direkt módon azzal, hogy vannak a világban örökérvényű, magvas gondolatok is, olyanok, mint például a hazaszeretet.
A Bloomberg hírügynökség az elmúlt hónapban jelentetett meg egy cikket, amelynek a címe a következő volt:
"Magyarország méltatja Horthyt, Hitler szövetségesét, miközben Orbán nem tudja megállítani a gyűlöletet"
Elképesztő! Ilyen fokú ostobaságot és hazugságot ritkán hallani! S természetesen a magyar Huhogók azonnal rácsaptak ezekre a "művelt" Nyugat felől érkező intő kritikákra. Holott ezeket a cikkeket a magyar liberális műhelyek boszorkánykonyháiban készítik és tálalják fel a Nyugat számára.
A Nemzeti Alaptantervbe beemelt magyar, nemzeti érzésű, eleddig indexre tett, vagy legalábbis elhallgatásba burkolt írók kapcsán a Zsidó Hitközség azonnal felemelt a szavát és tiltakozott. No komment!
A fiatalok testi-lelki épülésére egyébként éppen a fent nevezett  hírügynökség tulajdonosa, a New York-i polgármester Michael Bloomberg is nagy hangsúlyt fektet, hiszen, mint azt olvashattuk több fórumon, jövő évtől a Nagy Almában utcai árusoknál, stadionokban, mozikban nem lehet majd fél literesnél nagyobb kiszerelésű üdítőket forgalmazni, mondván módfelett elhízott a new yorki ifjúság. Ez dícséretes és megsüvegelendő tett - hangzott el az ATV-ben. Azt nem értem, hogy miért nem tapsolt ennyire a magyar balliberális tábor akkor amikor az úgyneveztt "chipsadót" bevezette a kormány, vagy miért "hitlerjugendezett", a tornaórák számának drasztikus megnövelésének hírére?


Ismét a jó öreg kettős mérce!
Azt pedig már csak félve említem meg, hogy ha már Horthy szóba került a "bölcs és igazságos" Nyugati médiában, miért nem olvastam egyetlen árva szót sem a szánalmas, liberális, bolsevik gonosztevő Dániel Péter festékes tettéről.
Vigyázat, a csőcselék lázadása tovább tart, nehogy elbágyasszon minket a nyár forró lehellete!

Kapcsolódó anyag:
]]>Nyirő, Szabó és Wass után Sinka eltávolítását is kérik]]> - Népszabadság, 2012., június 25.

A sorozat korábbi részei:
]]>Huhogók avagy a csőcselék lázadása  1.]]>
]]>Huhogók avagy a csőcselék lázadása  2.]]>
]]>Huhogók avagy a csőcselék lázadása  3.]]>

Csépányi Balázs
HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Mondom a magamét (7422) Mozaik (83) Tereb (146) Irodalmi kávéház (535) Autómánia (61) Sport (729) Kultúra (6) Nézőpont (1) Emberi kapcsolatok (36) Jobbegyenes (2761) Heti lámpás (305) Alámerült atlantiszom (142) Belföld (10) Nagyvilág (1309) Vetítő (30) Szépségápolás (15) Titkok és talányok (12) Egészség (50) Gasztronómia (539) Mozi világ (440) Életmód (1) Történelem (17) Tv fotel (65) Flag gondolja (36) Politika (1582) Gazdaság (698) Rejtőzködő magyarország (168)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>