Ma 2024 május 18. Erik, Alexandra napja van. Holnap Ivó, Milán napja lesz.
havas-henrik.jpg

Havasnak megint nagyon nagy volt az arca

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Ez az ember egy vicc!

A PestiSrácok újságírója Pilhál Tamás]]> megkérdezte ]]>Havas Tanár urat a frissen kirobbant Jobbikos botrányról.

Az ATV-ből zaklatási ügye miatt kipenderített újságíró véleménye ebben a témában azért volt érdekes, mert Havas a választási kampány kezdetén Vonáról szóló portrékönyvével próbálta megtolni a Jobbik szekerét.

Íme a megdöbbentő válasz:

"(...) Istenem, boccsassa meg Maganak, amit muvel! Hanynom kell! “Zsido asszony!” Hova jutottunk! (...) Kedves “uram”, normalis emberek közt nincs különbség nők között, maga szerencsétlen fogadja el, hogy a sértés alanya mindegy, hogy azték, román, katalán, magyar, zsidó… egyaránt védendő."

A pökhendi arrogáns stílusba öltöztetett Havas-közhelyparádé a régi, hiszen az újságírói kérdés magára a nőverésre vonatkozott, nem az áldozat vallási hovatartozására, de joggal merül fel a kérdés: ha szerinte minden nő egyaránt védendő, akkor a híradások szerint Szávay által megütött hölgy miért nem?

Ugyanis a nőkkel amúgy sem kesztyűs kézzel bánó (lásd. Mucika) újságíró válaszában konkrétan nem reagált, nem határolódott el sem a tett-től, sem a tettet vélhetően elkövető Jobbikos Szávaytól, sőt személyeskedő válaszában azt sejtette, hogy kitaláció az egész.

Az elhatárolódás talán azért nem történt meg, mert a botrányos, antiszemita hátterű nőverési ügy a néppártosodni szándékozó Jobbikot érinti?

Azt a pártot, akinek a tévéjében Havas (szerecsenmosdató) Henrik újabban haknizgatni szokott.

Tanár úr üljön le, egyes!

Csépányi Balázs

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Egészség (50) Nagyvilág (1310) Rejtőzködő magyarország (168) Tereb (146) Mondom a magamét (7603) Vetítő (30) Belföld (11) Autómánia (61) Flag gondolja (36) Szépségápolás (15) Jobbegyenes (2804) Nézőpont (1) Alámerült atlantiszom (142) Politika (1582) Történelem (18) Kultúra (9) Gazdaság (709) Tv fotel (65) Titkok és talányok (12) Irodalmi kávéház (537) Heti lámpás (313) Életmód (1) Emberi kapcsolatok (36) Gasztronómia (539) Mozi világ (440) Mozaik (83) Sport (729)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>