Ma 2023 június 02. Kármen, Anita napja van. Holnap Klotild napja lesz.
Lendvai esete a nagyméretű (tréfa)répával

Lendvai esete a nagyméretű (tréfa)répával

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Humor szoci módra.

Lendvai Ildikó tréfrépát reggelizett. Úgy látszik a szépségipar korifeusai azt tanácsolták a szocik örökifjú ex-elnökének, hogy a különböző pakolások, kencék és egyéb unortodox kezelések mellé egyen a viccességet garantáló zöldségből is egy keveset.

Nos Ildikó be is falhatott egy jó nagy méretűt belőle, mert nagyon poénosra vette a figurát.

A szokások Népszavás cikkében azon viccelődött, hogy immár lehetne az orrszarvú Magyarország címerállata, utalva ezzel a fergeteges geggel arra, hogy a miniszterelnök a nyíregyházi állatkertben született bébi rinocérosznak közösségi hálós oldalán keresett nevet, bevonva népes követőit a szavazásba.

De azért még a vörös tintába mártott tollát vezetve antiszemitázott egy kicsit, belerúgott a turulba, a szegény szürkemarhákba és még a lovakba is.

Lendvai asszonyság tehát megtalálta szerinte mi lehetne Magyarország címerállata.

Mi pedig nagy tisztelettel ajánljuk pártjának, az MSZP-nek figyelmébe, hogy a közelgő EP választásokon a nagyméretű répát majszoló ex-pártelnökük lehetne a plakátjaik főalakja, mert az ugyanis hűen tükrözné a szocik jelenlegi, fölöttébb megalázó helyzetét.

Csépányi Balázs
 

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Egészség (50) Alámerült atlantiszom (142) Gasztronómia (539) Heti lámpás (264) Sport (729) Titkok és talányok (12) Nagyvilág (1306) Vetítő (30) Tereb (142) Rejtőzködő magyarország (168) Mozi világ (440) Tv fotel (65) Irodalmi kávéház (521) Politika (1581) Mozaik (83) Gazdaság (681) Történelem (15) Jobbegyenes (2621) Belföld (9) Életmód (1) Mondom a magamét (6844) Szépségápolás (15) Flag gondolja (33) Kultúra (6) Autómánia (61) Emberi kapcsolatok (36)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>