Ma 2024 április 19. Emma napja van. Holnap Tivadar napja lesz.
Hadházy nem várt helyről kapott méretes pofont

Hadházy nem várt helyről kapott méretes pofont

Flag

Szöveg méret

1
Átlag: 1 (1 szavazat)
Hogy mik vannak…

A Pesti TV vendége volt Schmuck Andor, aki ugyan már nem foglalkozik pártpolitikával, de azért az vitathatatlan, hogy a magyarországi baloldal egyik emblematikus figurája volt hosszú-hosszú éveken át.
Schmuck nem rejtette véka alá a véleményét a honi politikai életről, és meglepő mondatokat mondott Hadházy Ákosról is, olyan dolgokat, amelyeket az ellenzéki botránypolitikus nem fog kitenni az ablakba:

„[…] a politikának van egy olyan szintje, ahova nem szabad lesüllyedni. Idetartozik, hogy nem perelünk be tiszti főorvost pandémia idején, nem perelünk be tűzoltót, amikor oltja a házat […] Ezzel szemben Hadházy Ákossal az élen vannak olyan magyarországi politikusok, akik a közös listán elfoglalt jobb helyért – vagy pusztán azért, hogy bizonygathassák, mennyit dolgoznak – képesek Müller Cecíliát is beperelni, aki ráadásul nem is politikus, hanem szakember […].”

Bizony, ez a helyzet. Hadházy arcátlanságát már a baloldalon sem nézik jó szemmel. Schmuck Andor egyébként sommás véleményt fogalmazott meg a Pesti TV műsorában az ellenzéki összefogásról is, szerinte a szélsőjobb teret foglalt magának a baloldalon.

Ebben is van igazság, valljuk be.

A Jobbik Jakab vezetésével sem lett varázsütésre liberális párt, csak behódolt Gyurcsány Ferencnek és az általa gründolt ellenzéki összeborulásnak a vágyott konc reményében.

Tehát Hadházy és a hozzá hasonló percemberek nem dőlhetnek hátra, mert a jelek szerint saját közegük is kiveti őket.

Mindennek van határa. Még az arcátlanságnak is.

Csépányi Balázs - ]]>www.magyarnemzet.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Tereb (146) Autómánia (61) Rejtőzködő magyarország (168) Nagyvilág (1310) Egészség (50) Történelem (18) Alámerült atlantiszom (142) Belföld (10) Politika (1582) Szépségápolás (15) Jobbegyenes (2788) Emberi kapcsolatok (36) Életmód (1) Mozi világ (440) Tv fotel (65) Titkok és talányok (12) Flag gondolja (36) Gasztronómia (539) Gazdaság (705) Sport (729) Heti lámpás (312) Irodalmi kávéház (537) Mondom a magamét (7546) Mozaik (83) Nézőpont (1) Vetítő (30) Kultúra (7)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>