Ma 2021 május 14. Bonifác napja van. Holnap Zsófia, Szonja napja lesz.
Ennyire független a kutatás, amely be akarja sározni a kormányt

Ennyire független a kutatás, amely be akarja sározni a kormányt

Flag

Szöveg méret

3
Átlag: 3 (1 szavazat)
Fecseg a felszín, hallgat a mély.

A Fidesznek nem lenne abszolút többsége csalás és manipuláció nélkül az ]]>Unhack Democracy Europe]]> aktivistái és kutatása szerint – írta számos, a függetlenségére oly büszke ballib orgánum az Euronews-ra hivatkozva.

Ha azonban egy kicsit utánanézünk ennek, a természetesen szintén független, objektív cégnek, amely a kutatást végezte igazgyöngyökre is bukkanhatunk. A cég vezetője egy Garvan Walshe nevű úriember, akinek az ]]>Open Network]]>-ön hozzáférhető rövid biográfiájában bizonyára csak véletlenül szerepel a „bevándorlás szenvedélyes támogatója” megnevezés.

Hogy ez mennyire véletlen? Walshe, aki egyébként korábban a brit konzervatív párt (!) ]]>politikai tanácsadója]]> volt, már egy 2018-as írásában is kimutatta, hova is tartozik valójában.

Cikkében számos olyan tartalom szerepel, amelyet a budapesti DK főhadiszállásról is diktálhatták volna. Például Varju László DK-s politikus MTVA-székházbeli magánszáma is drámai színezetet kap.

De Walshe konkrétan leírja azt is a cikkben, hogy nem Orbán híve. Ez meg is látszik, hiszen sorra köszönnek vissza a már unalomig hallgatott hamis ballib vádak, a CEU-ról, a médiatúlsúlyról, és más „észrevételek” az alkotmányos deficit témakörében.

Tovább emeli a ballib médiában futótűzként végigsöprő kutatás hitelességét – és természetesen a független voltát –, hogy az Unhack Democracy Europe jelentését Brüsszelben mutatták be, egy olyan rendezvényen, amelyet a Demokratikus Koalíció képviselője, Dobrev Klára szervezett.

Ennyi.

Csépányi Balázs

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Autómánia (61) Életmód (1) Rejtőzködő magyarország (171) Kultúra (6) Gazdaság (657) Irodalmi kávéház (505) Titkok és talányok (12) Vetítő (37) Gasztronómia (539) Mondom a magamét (5292) Nagyvilág (1454) Mozi világ (440) Történelem (14) Tv fotel (65) Szépségápolás (15) Belföld (6) Politika (1578) Egészség (50) Jobbegyenes (2025) Tereb (140) Alámerült atlantiszom (142) Flag gondolja (33) Mozaik (83) Sport (729) Heti lámpás (255) Emberi kapcsolatok (36)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>