Ma 2024 március 01. Albin napja van. Holnap Lujza napja lesz.
Csoda történt Kálmán Olgánál

Csoda történt Kálmán Olgánál

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
A materialista keresztény hazug könnyei.

A Simicska-tv koronázatlan királynőjénél, „]]>Mucikánál]]>” vendégeskedett az ellenzéki oldal újdonsült üdvöskéje, Márki-Zay Péter.

Márki-Zay, a papíron független jelölt, aki mögött felsorakozott az MSZP, a Jobbik és az LMP is a hódmezővásárhelyi polgármester-választáson, könnyfakasztó ]]>előadást tartott]]> Kálmán Olgánál.

Ez nem vicc. Az ellenzéki összeborulás állócsillaga konkrétan telesírta a stúdiót, hogy ez a kormány már-már a Rákosi-korszakot idézi, sárba tiporja a demokráciát satöbbi, satöbbi.

Ezt követően jött a nagy coming out. Márki-Zay Péter önmagát jellemezve azt bírta mondani, hogy ő egy – most figyeljenek – materialista keresztény.

Ez igen. Emlékezhetünk rá, hogy annak idején Sztálin egy mondatával megerőszakolta a materialista világszemléletet, hiszen azt mondta, hogy a kommunisták különleges anyagból gyúrt emberek.

De azt még ő sem gondolta volna, hogy egyszer már-már szürreális módon kiterjesztik az anyagközpontú világ fogalmának, egyébként meglehetősen szűk határait.

Nos, Márki-Zay Péter ezt megtette, nem is akárhogyan. Könnyek közt, Kálmán Olga együttérző pillantásaitól kísérve.

Egyébként a materialista keresztény képe mint olyan, remekül beleillet a kevert identitású televízió profiljába. Akár le is cserélhetnék rá a csatorna logóját.

Csépányi Balázs - ]]>www.magyaridok.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Tereb (146) Politika (1582) Egészség (50) Jobbegyenes (2764) Heti lámpás (307) Nagyvilág (1309) Történelem (17) Sport (729) Flag gondolja (36) Szépségápolás (15) Gazdaság (699) Életmód (1) Mozaik (83) Mozi világ (440) Nézőpont (1) Vetítő (30) Rejtőzködő magyarország (168) Kultúra (6) Tv fotel (65) Mondom a magamét (7431) Gasztronómia (539) Alámerült atlantiszom (142) Emberi kapcsolatok (36) Autómánia (61) Belföld (10) Titkok és talányok (12) Irodalmi kávéház (535)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>