Ma 2023 június 03. Klotild napja van. Holnap Bulcsú napja lesz.
A Gyurcsány–Dobrev-páros hatalmas pofonba szaladt bele

A Gyurcsány–Dobrev-páros hatalmas pofonba szaladt bele

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Bukásban a baloldali mesterterv.

Felhévizy alig győzte az elsárgult faleveleket összegyűjteni a teraszról. Itt van az ősz. Ez vitathatatlan annak ellenére, hogy a nyár megpróbál még utolsó erejével küzdeni, de borítékolható, hogy végül veszíteni fog. Egyébként a hírlapíró kedvenc évszaka az ősz, nem csak azért, mert ebben az évszakban született, sokkal inkább azért, mert végre felpezsdül a politikai élet. Rögtön egy hatalmas sikernek örvendhetett Félix, mert egyik kedvenc városában, Mohácson nagyszerű győzelmet aratott a kormánypárti jelölt, így végre helyre állt a rend a városban, győzött az igazság.

Éppen ideje volt már ennek!

A tények kedvéért: Pávkovics Gábor, a Fidesz–KDNP jelöltje 56,44 százalékkal győzött, a baloldal aspiránsa, a hivatalban lévő polgármester Csorbai Ferenc 40,39 százalékkal a második helyen futott be. De ez a győzelem túl azon, hogy egy végtelenül igazságtalan helyzetet szüntetett meg, megmutatta azt is, hogy a baloldal által gründolt, úgynevezett szivárványkoalíció nem életképes. Gyurcsány és Dobrev mögé nem sorakoznak fel egy emberként a baloldali szavazók. Tehát a „Böszme” által megálmodott, egy az egy elleni választási küzdelem Mohácson megbukott. Ami azt vetíti előre, hogy több helyen is vereséget szenvedhet. Akárhogy igyekeznek szépíteni, méretes pofon ez Gyurcsányéknak.

Felhévizy nagyon örült a mohácsi eredménynek, de azzal tisztában volt, hogy az igazi K.O-t jövő vasárnap Koncz Zsófia győzelmével szenvedheti el a baloldal, ezért úgy döntött, hogy amint befejezi a sepregetést, odaül a gépéhez és intenzív kampányba kezd a Facebookon, hogy október 11-én is kormánypárti győzelem szülessen.

Felhévizy Félix - ]]>www.magyarnemzet.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Mondom a magamét (6846) Flag gondolja (33) Titkok és talányok (12) Irodalmi kávéház (521) Alámerült atlantiszom (142) Sport (729) Kultúra (6) Mozi világ (440) Mozaik (83) Nagyvilág (1306) Vetítő (30) Politika (1581) Egészség (50) Tereb (142) Emberi kapcsolatok (36) Életmód (1) Heti lámpás (264) Belföld (9) Gazdaság (681) Szépségápolás (15) Jobbegyenes (2622) Autómánia (61) Rejtőzködő magyarország (168) Gasztronómia (539) Tv fotel (65) Történelem (15)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>