Ma 2020 február 27. Ákos, Bátor napja van. Holnap Elemér napja lesz.
Veszélyben az ország, veszélyben a nemzet!

Veszélyben az ország, veszélyben a nemzet!

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve
Utolsó figyelmeztetés!

Az ellenzék kormányrúdhoz engedése súlyos veszélybe sodorná Magyarországot: eltűnne a gazdasági növekedés, elszállna az infláció. „Ez az ellenzéki politika részben beérett 2019 őszére, és sikerült Budapesten és néhány nagyobb városban nyernie.

Október 13-a óta pedig a városokban pozícióba került ellenzék kimutatta a foga fehérjét. Míg az egyik vonalon az országot csődbe vivő Gyurcsány- és Bajnai-kormány embereit reaktiválják, és helyezik jól fizető posztokra, addig a másik vonalon a Momentum Mozgalom vezetésével egy teljesen leplezetlen magyarellenes politika vette kezdetét.

Nagy hiba lenne, ha valaki nem kötné össze ezt a két politikai vonalat. Mivel mára az ellenzéki pártok között semmilyen különbség nincsen, így ezt a politikát magáénak vallja a Jobbiktól a DK-ig mindegyik párt.

Az ellenzéki pártok azzal, hogy nyilvánosan is felvállalták azt, hogy egy határon túli választáson a kisebbségi magyar pártokkal szemben kampányolnak, végleg kinyilvánították azt, hogy nem a magyar érdekek a fontosak a számukra, hanem hogy az uniós szinten lévő pártszövetségeik révén megszerezzék a hatalmat. És mit is jelent, ha ők hatalomra kerülnek?

Budapest esetében már most látszik, hogy a fő cél minden beruházás leállítása, a nihilizmus és a merjünk kicsik lenni szemlélet diadalra juttatása. Már több mint egy hónap eltelt a budapesti ellenzéki vezetés kormányzásából, de eddig semmilyen tervet, vagy ötletet nem láttunk arra vonatkozóan, hogyan is lesz Budapest jobb hely annál, mint amit most látunk.

Egyértelmű, hogy az elmúlt több mint egy hónapban látottak alapján az ellenzék kormányrúdhoz engedése súlyos veszélybe sodorná Magyarországot. Egyik pillanatról a másikra eltűnne az 5 százalékos gazdasági növekedés, elkezdene száguldani az államadósság és az infláció, és az államháztartás is elszállna.

Óriási a tét, ezért egy percig sem szabad elhinnie bárkinek is, hogy a 2022-es választás eldőlt.

Számomra világos, hogy az ellenzék képtelen jól vezetni az országot, de még legalább 3 millió emberre szükségünk van!

Gyerünk előre!”

Az eredeti, teljes írást ]]>itt olvashatja el]]>.

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Tv fotel (65) Szépségápolás (15) Kultúra (4) Mozi világ (440) Gazdaság (640) Sport (729) Életmód (1) Autómánia (61) Tereb (139) Heti lámpás (232) Jobbegyenes (1695) Alámerült atlantiszom (142) Belföld (5) Mondom a magamét (4340) Vetítő (37) Mozaik (42) Nagyvilág (1446) Rejtőzködő magyarország (171) Emberi kapcsolatok (36) Egészség (50) Irodalmi kávéház (480) Gasztronómia (539) Flag gondolja (33) Politika (1571) Történelem (13)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>