Ma 2021 január 23. Zelma, Rajmund napja van. Holnap Timót napja lesz.
Váratlan helyről érkezett komoly dicséret Orbánnak

Váratlan helyről érkezett komoly dicséret Orbánnak

Flag

Szöveg méret

2
Átlag: 2 (1 szavazat)
Jobb későn, mint soha. - Gyurcsány örjöng...

Egy német újságíró szerint a korábbi osztrák, és a jelenlegi német kancellárnak is bocsánatot kell kérnie a magyar miniszterelnöktől, mert 2015-ben neki volt igaza a migránsválság kezelését illetően. A cikkről Kovács Zoltán nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár számolt be Facebook-oldalán.

Jobb későn, mint soha. A ]]>Die Presse újságírója]]> szerint Orbán Viktornak igaza volt és bocsánatkérést érdemel.

Egyrészt a korábbi osztrák kancellártól, Werner Faymanntől, aki a magyar kormányt a Hitler rezsimhez hasonlította a migránsválság kezelése miatt, illetve Angela Merkel német kancellártól, aki ma a külső határok védelme mellett áll ki, amelyet egyszer végrehajthatatlan nyilvánított, és a miniszterelnököt arroganciával lehordta. Nem csak Faymann és Merkel tartoznak bocsánatkéréssel Orbánnak.

A hírhedt luxembourgi szociáldemokrata, Jean Asselborn Magyarország kizárását követelte az EU-ból akkor, amikor pontosan úgy lépett fel az illegális migráció ellen, mint most Görögország: „azokat, akik mint Magyarország, kerítést építenek a háborús menekültek ellen, ideiglenesen vagy véglegesen ki kell zárni az EU-ból” – mondta Asselborn.

A szerző szerint az az igazság, hogy ha Európa Németország vezetése alatt 2015-ben úgy cselekedett volna, mint Orbán, ahelyett, hogy elítélte volna, akkor megkímélték volna az EU-t például a szélsőjobboldal felemelkedésétől, egy tucatnyi dzsihádista támadástól és a bevándorlási hullám hatalmas költségeitől – írta ]]>posztjában ]]>Kovács Zoltán.

]]>www.magyarnemzet.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Alámerült atlantiszom (142) Életmód (1) Politika (1571) Irodalmi kávéház (503) Nagyvilág (1453) Belföld (5) Mondom a magamét (5052) Autómánia (61) Gasztronómia (539) Történelem (14) Egészség (50) Kultúra (6) Tv fotel (65) Gazdaság (656) Vetítő (37) Mozi világ (440) Titkok és talányok (12) Rejtőzködő magyarország (171) Mozaik (83) Jobbegyenes (1950) Emberi kapcsolatok (36) Flag gondolja (33) Sport (729) Szépségápolás (15) Heti lámpás (249) Tereb (140)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>