Ma 2020 július 08. Ellák napja van. Holnap Lukrécia napja lesz.
Pikó kirúgta, mert nem tudott túlórázni a kétgyermekes édesanya

Pikó kirúgta, mert nem tudott túlórázni a kétgyermekes édesanya

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve
Tavaly még a rabszolgatörvény ellen tiltakoztak az ellenzéki pártok.

Egy kétgyermekes családanyának azért mondott fel a józsefvárosi hivatal, mert a gyermekeit egyedül nevelő nő nem tudott volna plusz munkát vállalni, pedig korábban azt ígérték neki, hogy ezért nem bocsájtják el.

Tavaly decemberben még botrányt is okoztak a baloldali pártok, amikor közösen tiltakoztak az általuk csak rabszolga törvénynek nevezett munka törvénykönyvének módosítása ellen.

A választás után aztán a 8-i kerület új baloldali többségű vezetése ahogy ígérte elsők között döntött arról, hogy nem kötelezi a kerületben dolgozókat túlmunkára. A DK szóvivője szerint a VIII. kerületi önkormányzat helyesen járt el, hogy leszavazták a túlóratörvény alkalmazását.

Barkóczi Balázs hangsúlyozta nem tudnak arról, hogy a józsefvárosi dolgozókat túlmunkában foglalkoztatnák.

Barabás Richárd, a Párbeszéd szóvivője szerint Pikó Andrásról elképzelhetetlen, hogy így járjon el a saját önkormányzatánál. A Jobbik alelnöke bár elismerte, hogy nem tud a konkrét ügyről semmit, mégis határozottan állította, hogy ilyen nem történhetett a Józsefvárosban.

Ehhez képest a két gyermekes édesanya azt állítja, hogy azért küldték el, mert minden szabad pozícióra csak olyan embert vesznek fel, aki tudja vállalni a túlórázást.

]]>Elbocsátották, mert nem tud túlórázni]]>

]]>www.mandiner.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Szépségápolás (15) Mozaik (83) Tereb (140) Kultúra (6) Emberi kapcsolatok (36) Rejtőzködő magyarország (171) Vetítő (37) Titkok és talányok (12) Autómánia (61) Nagyvilág (1450) Belföld (5) Irodalmi kávéház (489) Életmód (1) Mozi világ (440) Történelem (14) Flag gondolja (33) Egészség (50) Tv fotel (65) Jobbegyenes (1793) Gasztronómia (539) Alámerült atlantiszom (142) Politika (1571) Sport (729) Gazdaság (652) Mondom a magamét (4640) Heti lámpás (241)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>