Ma 2019 november 19. Erzsébet napja van. Holnap Jolán napja lesz.
Karácsony Gergelynek inába szállt a bátorsága

Karácsony Gergelynek inába szállt a bátorsága

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve
Geri alkalmatlansága eddig sem volt kérdéses, de most úgy tűnik, elkezdett félni is.

Karácsony Gergely alkalmatlansága eddig sem volt kérdéses, de most úgy tűnik, elkezdett félni is.

Karácsony Gergely ellenzéki bohócjelölt ma a miniszterelnök kabinetfőnökének, Rogán Antalnak a háza előtt tartott sajtótájékoztatót.

Hogy ez miért érdekes? Nos, azonnal szemet üt, hogy ezt az eseményt Karácsony Gergely nem merte meghirdetni a sajtóban, de még hivatalos Facebook-oldalán sem jelentette be előre.

Persze, lehet azt mondani, hogy ez érthető, hiszen tegnap például cirkuszi indulóval ]]>hekkelték meg]]> sajtótájékoztatóját, de ha az ember egy ilyen szituációval sem tud mit kezdeni, akkor nem kellene azt állítania magáról, hogy vezetni tudná a fővárost. Sokkal egyszerűbb belátnia azt, hogy alkalmatlan.

Nagyon úgy tűnik, hogy Karácsony Gergely fél, ha ilyen akciókhoz kell nyúlnia. A félelem jogos a részéről, hiszen a legfrissebb közvélemény-kutatások szerint Tarlós István ]]>eléggé lehagyta,]]> ám nemcsak őt, hanem a másik két bohócot, azaz Puzsér Róbertet és Berki Krisztiánt is.

Forisek Ádám - ]]>www.888.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Politika (1571) Tereb (138) Vetítő (37) Autómánia (61) Belföld (5) Kultúra (4) Történelem (13) Gazdaság (632) Mozaik (42) Alámerült atlantiszom (142) Nagyvilág (1440) Sport (729) Mondom a magamét (4087) Egészség (50) Flag gondolja (33) Mozi világ (440) Szépségápolás (15) Életmód (1) Heti lámpás (218) Rejtőzködő magyarország (171) Jobbegyenes (1634) Tv fotel (65) Gasztronómia (539) Irodalmi kávéház (473) Emberi kapcsolatok (36)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>