Ma 2022 szeptember 29. Mihály napja van. Holnap Jeromos napja lesz.
Botrányos és elkeserítő!

Botrányos és elkeserítő!

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve
Ferenc már megint...

Már megint a migránsokról beszélt, és olyasmiket mondott, amelyről józan paraszti ésszel egyből tudható, hogy úgy hülyeség, ahogy van. Abba kellene már hagyni ezt az álszent ájtatoskodást a migránsözönnel kapcsolatban és végre a valóságról kellene beszélni. Úgy talán még hitele is lenne a szavának, így viszont egyre kevesebb, ha van még bármennyi is egyáltalán migránsügyben.

„A migránsok mindannyian abban reménykednek, hogy van bátorságunk ledönteni azt a falat, amelyet a kényelmes és néma cinkosság emelt elhagyatottságuk köré”  

Ezt az elképesztő ostobaságot bírta mondani Ferenc a minap. Józan paraszti ésszel azonnal tudható, hogy ennek a valóságtartalma nulla.

A migránsok döntő többsége a tapasztalatok szerint nem abban reménykedik, amiről Ferenc ájtatosan beszél, hanem abban, hogy az európai jóléti társadalom kényelmes életét élhetik, munka nélkül. Ráadásul egyelőre falakat, kerítéseket és minden mozdíthatót, például templomi szobrokat ők döntögetnek. Pusztítanak egyre többen és egyre többet, ahova csak beözönlenek. Nekik van hozzá bátorságuk, mert ilyen ostoba vagy vérlázítóan cinikus módon védik, támogatják őket!

„Kényelmes és néma cinkosság” Európa részéről? Na ez a legfelháborítóbb mondat Ferenctől! Hol él ez az ember? Évek óta mással sincs tele a rohadt liberális világmédia, csak a migránsok pátyolgatásával. Milliók és milliók segítettek, segítenek a migránsoknak. Úgyhogy ez az ostoba vagy cinikus mondat annak a sok-sok millió embernek a szembeköpése is, akik őszintén, krisztusi szeretettől vezérelve megpróbáltak segíteni. A legnagyobb baj azonban, hogy köszönet helyett erőszak, rablás, gyilkosság a válasz a migránsok részéről. No meg a terrorizmus. A nők, a kereszténység, a demokrácia semmibevétele, sőt legyalázása. 

A kérdés csak az, hogy Ferenc tényleg azt hiszi, hogy az a valóság az illegális migránsok beözönlésével kapcsolatban, amiről ő szónokol? Mert akkor nagyon nagy baj van a fejében… Ha viszont tudja, hogy nem az az igazság, amiről ő beszél, de mégis ezt mondja, akkor még nagyobb baj van. Akkor józan paraszti ésszel csak azt lehet gondolni, hogy tényleg maga az Antikrisztus került a pápai trónra…

]]>https://demagog.blogstar.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Emberi kapcsolatok (36) Heti lámpás (260) Történelem (15) Nagyvilág (1464) Mozi világ (440) Szépségápolás (15) Egészség (50) Alámerült atlantiszom (142) Irodalmi kávéház (513) Jobbegyenes (2428) Autómánia (61) Flag gondolja (33) Rejtőzködő magyarország (168) Vetítő (30) Gazdaság (667) Titkok és talányok (12) Gasztronómia (539) Sport (729) Mondom a magamét (6339) Tv fotel (65) Mozaik (83) Kultúra (6) Tereb (142) Életmód (1) Belföld (8) Politika (1581)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>