Ma 2023 december 07. Ambrus napja van. Holnap Mária napja lesz.
23d4bc31409884e81028c980cc2363c7.jpg

Évértékelő

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Az év utolsó napján mindenki igyekszik megvonni egy mérleget, mit csinált jól és mit csinált rosszul a hátunk mögött hagyott esztendőben. Milyen terveit sikerült megvalósítani és mik azok az ötletek, elképzelések, amelyek megvalósítása a következő eszetendőre maradt. Én sem teszek most másképpen.

2009-ben indítottuk útjára Bob barátommal a Flag Polgári Magazint. A semmiből indultunk és elég sok mindent elértünk komoly anyagi háttér, támogatás nélkül. Hittünk és bíztunk az elvégzett munkában, a tehetségben és az akaratban.

Tisztában vagyunk azzal, hogy kicsinyke pont vagyunk csupán az online média hatalmas tengerében, de a számos pozitív visszajelzés, elismerő kritika, bíztató e-mailek sokasága, azt bizonyította számunkra, hogy igenis szükség van ránk és jó úton járunk, mégha néha göröngyös is az az út.

Nagyon sok energia fekszik a magazinban, amit az olvasó nem mindig lát, nem mindig érzékel. Háttérmegállapodások, partneri szerződések, baráti és munkamegbeszélések stb. Egy szó, mint száz nehéz volt idáig eljutni és az előttünk álló 2012-es esztendő sem ígérkezik könnyűnek...

Ilyenkor az évzáráskor, illik megválaszolni olyan kritikákat, olvasói észrevételeket, amelyek jellemzően, visszatérően értek minket. Hála Istennek, ezekből volt nagyon kevés, de minden építő bírálatból tanulnunk kell. Egyikünknek sincs a zsebében a bölcsek köve, így mi is hibázunk.

Ilyen sarkalatos kérdés a bulvárhírek szerepeltetése a magazinban. Tudom és érzem, hogy ezt a kérdést orvosolni kell valahogyan, hiszen számtalan olyan olvasónk van, akik idegenkednek, odzkodnak a bulvármédia celebhíreitől. Én sem vagyok oda értük, de és itt jön a DE.

Sajnos nézettséget, látogatottságot nagyon nehéz szerezni, minden látogatóért egyesévelmeg kell küzdeni. A bulvárhírek szerepeletetése, megjelentetése nagy mértékben hozzájárult ahhoz, hogy 2011-ben rekord számú nézettséget produkáltunk (természetesen a mi szintünkön).

Webszerkesztő barátommal már dolgozunk egy olyan megoldáson, amelyben a "kecske is jól lakik és a káposzta is megmarad". El fogjuk különíteni a bulvárhíreket a fontos, közérdekű, szinvonalas tartalomtól ezt megígérhetem! Addig is tisztelettel kérem olvasóink türelmét ezügyben.

Számos változást, újítást szertnénk, a bulvár-probléma megoldásán túl eszközölni az új esztendőben, amelyeket folyamatosan, lépésről-lépésre tervezünk megvalósítani. A 2012-es esztendőben megyünk tovább a megkezdett úton!

Megköszönve az egész éves megtisztelő figyelmüket, kívánok boldog új esztendőt, a magam és a

Flag Polgári Műhely nevében!

Csépányi Balázs

főszerkesztő

 

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Emberi kapcsolatok (36) Belföld (10) Mozi világ (440) Gazdaság (694) Mozaik (83) Kultúra (6) Rejtőzködő magyarország (168) Tv fotel (65) Mondom a magamét (7254) Alámerült atlantiszom (142) Vetítő (30) Heti lámpás (282) Politika (1581) Életmód (1) Irodalmi kávéház (531) Autómánia (61) Egészség (50) Nagyvilág (1309) Titkok és talányok (12) Sport (729) Történelem (16) Flag gondolja (34) Tereb (146) Nézőpont (1) Jobbegyenes (2724) Gasztronómia (539) Szépségápolás (15)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>