Ma 2022 november 30. András, Andor napja van. Holnap Elza napja lesz.
Alcsútdodozi horrorbaleset: teljesen összeroppantak a családtagok

Alcsútdodozi horrorbaleset: teljesen összeroppantak a családtagok

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)

Feldolgozhatatlan tragédia történt

Alcsútdoboznál június 29-én. Három huszonéves fiatal az autójukkal kamionnak ütközött. A szerencsétlenséget egyikük sem élte túl.

AZ AUTÓ EDDIG TISZTÁZATLAN OKOK MIATT TÉRT ÁT A SZEMKÖZTI SÁVBA, AMIT A KAMION SOFŐRJE ÉSZRE IS VETT, ÁTTÉRT A SZABAD SÁVBA, DE EZZEL EM SIKERÜLT ELKERÜLNI A BALESETET, UGYANIS AZ AUTÓT VEZETŐ FIATAL FIÚ VISSZARÁNTOTT A KORMÁNYT ÉS ÖSSZEÜTKÖZTEK.

Mindkét jármű az árokba sodródott, az autó felismerhetetlenségig összeroncsolódott.

KETTEN A HELYSZÍNEN MEGHALTAK, EGY 21 ÉVES FIÚT MENTŐHELIKOPTERREL KÓRHÁZBA SZÁLLÍOTTAK, DE MÁR NEM TUDTÁK MEGMENTENI AZ ÉLETÉT, Ő IS MEGHALT.

- Réka és Zsolti évek óta egy párt alkottak. A barátok és család számára felfoghatatlan, hogy ez megtörténhetett és búcsút kell venniük a szeretteiktől. Megható sorokkal búcsúznak tőlük a közösségi oldalakon - írja a Ripost.

Mérhetetlen a fájdalmam. Fiam!!!!!! 

- írta Krisztián édesanyja fia fotójához.

Drága szép egyetlen kincsem, a szívem minden apró darabját magaddal vitted. Elmondhatatlan fájdalom és űr, amit itt hagytál. Örökké szeretni foglak

 - áll Réka édesanyjának búcsúsoraiban.

Nagyon szeretlek titeket. Szívünkben örökre élni fogtok. Istenem, annyira felfoghatatlan - írta egyik barátjuk.

 Fotó: illusztráció

]]>www.hirtv.hu]]>

 

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Kultúra (6) Tereb (142) Mozaik (83) Titkok és talányok (12) Nagyvilág (1304) Szépségápolás (15) Mozi világ (440) Autómánia (61) Gasztronómia (539) Jobbegyenes (2483) Vetítő (30) Heti lámpás (260) Irodalmi kávéház (516) Politika (1581) Életmód (1) Sport (729) Flag gondolja (33) Mondom a magamét (6463) Alámerült atlantiszom (142) Emberi kapcsolatok (36) Tv fotel (65) Belföld (8) Gazdaság (669) Egészség (50) Rejtőzködő magyarország (168) Történelem (15)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>