Ma 2024 június 24. Iván napja van. Holnap Vilmos napja lesz.
339805a17bc86a5663d18738a3798f22.jpg

Sorozat mustra XXII. – Visszatérnek kedvenceink

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Legalábbis ha a leülünk a tv elé. Miért mondom ezt? Nos azért, mert a legtöbb sorozat visszatér, folytatják eddig megkezdett útjukat, így az összes kedvenccel találkozhatunk. Mondom is miről lesz itt szó, csatornánkként végigmegyünk az esti programokon, és jelzem, hogy hol is tartanak a sorozatok.

Kezdeném az RTLKlub-al, ahol hétfőnként most már jó pár hete a Dr. Csont és a Dollhouse próbálja csalogatni a nézőket. Előbbi nagyobb sikerrel teszi ezt, remélhetőleg a Babaházat sem veszik le idő előtt, tartson ki a nézettség, és akkor minden rendben lesz. A Dr. Csont egyébként a harmadik évadát futja, amely csonka évad, tudjátok a sztrájk miatt. A Dollhouse pedig újonc sorozat, amely az első évadát kezdte meg nálunk. Két évadot élt meg Josh Whedon sorozata összesen, reméljük nálunk is lemennek majd ezek a részek. Kedd estére visszatért a Mentalista, immáron a második évaddal. Utána pedig a Grace klinika került adásba, az ötödik évaddal. A pénteki nap fontos még sorozatok szempontjából, itt látható a CSI: NY valamit a Gyilkos elmék. Illetve a Hatalom hálójában második évada.

 
 
Nézzük mi a helyzet a TV2-nél. Hétfőnként az NCIS és a Gyilkos számok kerülnek adásba. Ráadásul utóbbi március 1-től új részekkel fog jelentkezni. Folytatódik majd az ötödik évad. Szintén márciustól, a szerda sem az ismétlésektől lesz hangos. Március 3-tól visszatér a House és a Született feleségek is. Befejeződik az 5. évad mindkét sorozat esetén, és elkezdődik a hatodik évad. A péntek is átalakul a csatornánál. Az NCIS: LA, mint az egyik legnézettebb amerikai újonc sorozat is bemutatkozik. Ráadásul március 5-én rögtön két rész műsorra kerül. Egy héttel később, március 12-én pedig, az NCIS aktuális része után jön a The Good Wife, amely szintén újonc sorozat, és amelyben a Vészhelyzetből ismert Julianna Margulies a főszereplő.
 
A kisebb csatornák közül hármat emelnék ki. Az AXN hozza talán a legváltozatosabb kínálatot. Az újoncok közül náluk már látható a FlashForward, ráadásul februártól új részekkel. Illetve hozzájuk jön tavasszal a Life Unexpected is, amely idén mutatkozott be a CW-n is. És ha még nem elég az újdonságokból, akkor itt lesz látható először, nem fizetős csatornán a True Blood is. Ezek mellé érkezik a Lost hatodik évada is áprilistól. Továbbá folytatódik a House is az ötödik évaddal. A sor természetesen még így sem teljes, további információkat a csatorna hivatalos oldalán találtok.
 
 
A Viasat3 is hoz némi újdonságot. Igaz továbbra is a CSI lesz elsöprő többségben. A CSI a CSI: Miami és a CSI: NY folyamatosan látható a csatornán. De két újoncnak mondható sorozat is bemutatkozik. Érkezik a Cupid, amely csak hét részt élt meg, kedd esténként lesz látható, feelgood romantikus sorozatról van szó, valamint utána a Jackie nővér, amely az első évadát fejezte be eddig odakint.
 
A végére maradt a Cool, amelynek köszönhetünk azért több folytatást is. Az RTLKlub-on csúnya vereséget kapó Chuck és TSCC is folytatódik, valamint a The Big Bang Theory - Agymenők címen is látható lesz, de erről már írtunk korábban. Az ismétlésekkel most nem foglalkoznék, két kisebb újdonságot emelnék ki. Egyrészt péntek esténként látható a Jéglovagok című reality, és (tegnaptól szerda esténként) a Skins/Spanok is visszatért a harmadik évaddal.
 
A bejegyzésben természetesen nem esett szó minden sorozatról. Próbáltam az újdonságokat kiemelni. Viszont ha ez nem lenne elég, és több információra lenne szükségetek, akkor a csatornák hivatalos oldalai biztosan több segítséget nyújtanak. Még egy apróság így a végére. Azt is tudom, hogy ez a műsorrend még változni fog, hiszen visszatér majd a Showder Klub, valamint Edit is elkezd majd férjet keresni. Arról pedig ne is beszéljünk, igaz ez tényleg a távoli jövő, hogy jön majd az X Faktor, és a Megasztár is.

teddike
(]]>teddike.freeblog.hu]]>)

Szerző a Flag Polgári Műhely tagja
 

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Emberi kapcsolatok (36) Mozaik (83) Gasztronómia (539) Egészség (50) Irodalmi kávéház (537) Titkok és talányok (12) Autómánia (61) Rejtőzködő magyarország (168) Tereb (146) Vetítő (30) Heti lámpás (320) Szépségápolás (15) Sport (729) Történelem (18) Mondom a magamét (7668) Mozi világ (440) Gazdaság (711) Nagyvilág (1310) Tv fotel (65) Alámerült atlantiszom (142) Nézőpont (1) Flag gondolja (36) Életmód (1) Kultúra (9) Belföld (11) Jobbegyenes (2819) Politika (1582)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>