Ma 2024 május 13. Szervác, Imola napja van. Holnap Bonifác napja lesz.
234622af3c3ac0275f042410db330237.jpg

Migránsokat félt a 2006-ban lövető posztkommunista

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

A törvénysértő határátlépők ne okozhassanak önmaguknak sebet a NATO-kerítéssel…

„A Demokratikus Koalíció is küzd a bevándorlókért. A DK az Európai Bizottság segítségét kéri a fizikai határzár miatt, mert szerintük a kerítés egyes elemei sérülést okozhatnak, ha azzal érintkezik valaki” – írja a pártközpont.

Kettős mércés humánum.

Ugyanezek a posztkommunisták 2006. október 23-án Budapesten fejmagasságban lövették ki a gumitöltényeket, valamint viperával – vaspálcával – verették az alapvető emberi jogaikat gyakorolni próbáló európai uniós polgárokat.

Maradandó sérüléseket okoztak a posztkommunisták.

Több uniós polgárnak a szemét találták el a gumitölténnyel brutálisan tüzelő posztkommunista pribékek. A viperával pedig véres sebesüléseket okoztak – többek közt – nyugdíjasoknak is. Lovas rendőrök is terrorizálták a demokratákat.

A demonstráció után is verték az embereket.

Utcán menekülő uniós polgárok után rohantak a posztkommunisták pribékjei, és utolérve a védtelen embert: viperával ütötték, csizmával rúgták az összekuporodót, esetleg már földön fekvő magyart. Többen támadtak egyre.

Ezek a posztkommunisták most a migránsokat féltik.

Nem szeretik a magyarokat azért, mert magyarok – mondta a miniszterelnök Erdélyben. Ez nem vélemény volt, hanem sokszorosan bizonyítható tény tömör megfogalmazása. A békésen és törvényesen demonstráló magyarokba belelőttek, véresre verték őket.

A törvénysértően határt átlépő migránsokat féltik.

Még jó hangulatban szórakozó uniós polgárokat is megtámadtak presszóba berontva a posztkommunisták „rémületkeltői”, nemzetközi szakkifejezéssel: terroristái. Kirángatták, rugdosták, ütötték azokat az embereket, akiknek fogalmuk sem volt a düh okáról.

Testi és lelki sérüléseket okoztak a posztkommunisták.

Egy közintézmény udvarán bilincsben térdepeltették, hátulról ütötték a diáklányokat, vért okozva, ujjat kitörve, vesét rúgva a posztkommunista martalócok. Sok fiatal azért vándorolt ki – törvényesen – Nyugat-Európába, mert megrettent a szörnyállam iszonyatától.

Diákokat löktek börtönbe köztörvényes bűnözők közé.

Hónapokat töltöttek el a rács mögött reményteljes ifjak, mert kíváncsiak voltak az október 23-ai demonstrációra – és rosszkor voltak rossz helyen. A szörnyállam fiatal bírákat züllesztett le egy életre, mert olyan ítéleteket hozattak velük, mint ha Rákosi-rendszer volna.

Jóvátehetetlen bűnt követtek el a posztkommunisták.

Saját társadalmukra támadtak, állami eszközökkel. Az adófizetők pénzén vett gumitöltényt lőtték bele az adófizetőkbe. Az adófizetők pénzén felhizlalt martalócokkal verették véresre, sebesültre magukat az adófizetőket.

Most ezek a posztkommunisták féltik a migránsokat.

A törvénysértő határátlépők ne okozhassanak önmaguknak sebet a NATO-kerítéssel… Most az Európai Bizottság segítségét kérik. Arra a testületre számítanak, amelyik – akkor még maoista elnökkel a csúcson – elnézte, hogy 2006-ban a posztkommunisták saját polgáraikat lövetik.

Saját honfitársait löveti, a migránsokat óvja a posztkommunista grémium.

Semmi sem változott egy évszázad alatt.

Kovács G. Tibor - gondola.hu

Tisztelt olvasók! Legyenek olyan kedvesek és támogassák "lájkukkal" a Flag Polgári Magazin facebook oldalát, a következő címen: ]]>https://www.facebook.com/flagmagazin]]>
- Minden "lájk számít, segíti a magazin működését!

Köszönettel és barátsággal!

]]>www.flagmagazin.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Alámerült atlantiszom (142) Kultúra (9) Titkok és talányok (12) Autómánia (61) Gazdaság (708) Heti lámpás (313) Vetítő (30) Szépségápolás (15) Irodalmi kávéház (537) Egészség (50) Jobbegyenes (2802) Tereb (146) Belföld (11) Mondom a magamét (7595) Történelem (18) Sport (729) Gasztronómia (539) Nézőpont (1) Politika (1582) Emberi kapcsolatok (36) Flag gondolja (36) Mozaik (83) Tv fotel (65) Életmód (1) Mozi világ (440) Rejtőzködő magyarország (168) Nagyvilág (1310)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>