Ma 2024 március 28. Gedeon, Johanna napja van. Holnap Aguszta napja lesz.
7fdfb77f494a6098485a3f052c577d22.jpg

Meg nem erősített blöff

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Kizárhatják a Fideszt az Európai Néppártból – röppent fel a hír a baloldali sajtóban néhány hete, és azóta minden éjjel álmainkban is kísért, a házak fölött száll, kínoz, és csontig hatol belénk a brüsszeli fenyegetés.

Mert eljöhet a nap, igen, hogy egyszer csak vége, nem leszünk többé méltóak a szeretett néppárt tagságára, semmik leszünk, isa por és hamu vogymuk. Barbár nép. Megint nyereg alatt puhíthatjuk a húst visszafelé nyilazás közben. Ha a Népszabadság azt írja, hogy kizárhatnak, akkor az nem vicc, kérem szépen, akkor tényleg kizárhatnak, és ha kizárhatnak, akkor ott sor is kerülhet a kizárásra, mi több, élhetnek a kizárás lehetőségével. Tudósítójuk hallotta az Európai Parlament büféjében, magát megnevezni nem kívánó Újhelyi Istvántól. És ha az egyre jobban felmerülő kizárás napirendre vételének eshetősége tovább lebeg a Fidesz felett, akkor majd megnézhetjük magunkat! A sírt, hol nemzet süllyed el, illegális afgán bevándorlók, melegaktivisták és Soros György civilszervezetei veszik körül röhögve.

Így működik a baloldali sajtó hírkezelése évek óta. A kommunikációs iskolákban gond nélkül lehetne indítani egy stúdiumot álhírszerkesztés címmel (esetleg lehetne belőle kötelező vizsga, mint a holokausztból, mert ez is fontos lenne a világ megértéséhez.) A liberális újságírás ma már ott tart, hogy ugyan szinte minden európai parlamenti ülésszak idején megírják, hogy a Fideszt ki akarják zárni a Néppártból, ez még egyszer sem jött be. Most is megírták, most se zárják ki a Fideszt, de ez nekik nem érdekes. Az most sem kérdés, hogy a Néppárt tudná-e valaha nélkülözni a fideszes szavazatokat, és a média hitelességével se törődjünk, a lényeg a permanens riogatás. Eleve kétségünk lehetne minden olyan hangzatos címmel kapcsolatban, amelyben a „-hat, -het” igeképző előfordul. De komolytalanná akkor válik, amikor ezt megfejelik egy kérdőjellel is. A cikkek pedig hemzsegnek az olyan fordulatoktól, mint az „erős vélemények fogalmazódtak meg a Néppártban”, és persze fontos hozzátenni, hogy „aggódnak a magyar demokráciáért, és félelemmel látják a hazánkban zajló folyamatokat”. Aztán a szerkesztők még gátlás nélkül internetes szavazásra is bocsátják a témát, hogy az értesülés még komolyabbnak tűnjön. Pedig honnan van a bombabiztos információ? Hát persze, hogy a mindig névtelen, magas rangú, nagyon komolyan vehető politikustól. Aki persze fontos, hogy mindig néppárti legyen, mert az – a baloldali újságírók szerint – jobban fáj a Fidesznek, és nagyobbat üt a jobboldalon. Őszintén szólva engem egyáltalán nem sokkol a Fidesz Néppártból való kizárásának ötlete, még akkor sem, ha igaz lett volna a hír és tényleg néppárti politikus volt az informátor. Századszor elsütött blöffről van szó. És különben is: érkezhet komoly fenyegetés olyan politikusok részéről, akik legnagyszerűbbike unalmában taslikat osztogat, és a pocakját simogatja a nemzetek miniszterelnökeinek? Ez az európai hatalom aggódik bármilyen európai érték miatt, amelynek legnagyobb ünnepe, hogy az írek megszavazták a homoszexuálisok házasságát? És emlékezzünk arra is, hogy ez az az Európa, amely úgy vett tudomást egy polgári repülőgép lelövéséről egy évvel ezelőtt, mintha az a dolgok természetes velejárója lenne!

Érdemes a balliberális médiának bármikor is erre az európai uniós értékrendre hivatkozni az Orbán-kormánnyal szemben? Miután Manfred Weber európai néppárti frakcióvezető Orbán Viktorral tartott megbeszélése után kiderült, a Fideszt nem zárják ki sehonnan, nincs alapja a sajtóhadjáratnak.
Az ostobaságok és képmutatások rendszerében Brüsszel nagyon jól megérteti magát a hazai és a nemzetközi balliberális médiával. Az együttműködéshez gratulálunk. Épp ugyanannyira váltak nevetségessé, mint a pofozkodó Juncker.

Szikszai Péter - ]]>www.napigazdasag.hu]]>

Tisztelt olvasók! Legyenek olyan kedvesek és támogassák "lájkukkal" a Flag Polgári Magazin facebook oldalát, a következő címen: ]]>https://www.facebook.com/flagmagazin]]>
- Minden "lájk számít, segíti a magazin működését!

Köszönettel és barátsággal!

]]>www.flagmagazin.hu]]>]]>
]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Titkok és talányok (12) Autómánia (61) Nézőpont (1) Rejtőzködő magyarország (168) Mozi világ (440) Gazdaság (702) Politika (1582) Gasztronómia (539) Emberi kapcsolatok (36) Sport (729) Egészség (50) Tv fotel (65) Irodalmi kávéház (537) Mondom a magamét (7501) Flag gondolja (36) Szépségápolás (15) Mozaik (83) Belföld (10) Alámerült atlantiszom (142) Kultúra (6) Heti lámpás (310) Vetítő (30) Tereb (146) Életmód (1) Nagyvilág (1309) Jobbegyenes (2778) Történelem (17)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>