Ma 2024 április 18. Andrea, Ilma napja van. Holnap Emma napja lesz.
8c56620fe260619d0f16f56f9ef90c8f.jpg

Igazszólásért börtönwellness?

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Kiborult a méregkeverő bűnbanda bilije. A MÁV kifosztásának holokausztra hangolt cioncinkos terve mindössze ügyes elterelő hadműveletként funkcionált, hisz míg a chicagói csoport félrevezette keresetével e bepalizott országot, addig a sunyi sündörgés suttyomban érte el célját.

Gyakorlatilag hallani sem lehetett a voksolásig arról, hogy szélsőségesék újra beterjesztették szólásszabadság- és alkotmányellenes firkálmányukat, hirtelen azonban - mint derült égből a villámcsapás - minden mammonista médium mámorosan kürtölte világgá a holotörvény megszavazásáról tudósító magyarellenes sorokat. Persze a holokausztista héber hejehuja pár év múlva könnyen visszájára fordulhat, 10%-kal nem lesz sok szavuk a Parlamentben szabadrabló madarasék elv- és fajtársainak. Bár a szégyenteljes törvénynek ellent nem mondó Fideszes maszatolás is megérne egy misét...

Naponta lopnak, rabolnak, gyilkolnak egy védetté nyilvánított csoport tagjai. Múltkoriban egy bizonyos sokszor bukott Rajmundka verte halálra osztálytársát, amiért 1 év felfüggesztett (!) börtönbüntetést kapott a kipakapitalizmus kiszolgálóitól. "Hátrányos helyzetű, elnyomástól rettegő kölyök szegényke" - szólt a faramuci bírói baromság. Hunor és Csanád - Rajmundkával ellentétben - színjeles tanulók, ráadásul még sohasem kerültek kapcsolatba a bűnnel, mindig gerincesen viselkedtek, segítették az elesetteket és a gyengébbeket. Van azonban egy hatalmas bűnük, hisz érdekli őket a történelem, s utánaolvastak néhány talmudiak által tiltott olvasmánynak is. A Leuchter-jelentés, a Vöröskereszt korabeli kiadványa, Richard Harwood "Tényleg 6 millióan haltak meg?" című munkája, vagy épp az 1939-es statisztikai adatok ismeretében pedig modernistapukkasztó végkövetkeztetésre jutottak gondolkodó ifjaink. A tagadhatatlan tényeket ráadásul leírták, kimondták: sem gázosítás, sem 6 millió halott nem volt, szimpla munkatáborokról beszélhetünk Auschwitz és településtársai esetében. Namármost az uralgó ukáz értelmében Hunor és Csanád mocsokrasszista terroristák, akiket 3 év cigánycellával kell honorálni, míg ugye Rajmundka üngyibüngyi édespofa, egy kissé megtévedt cigány cukorfalat, akinek újabb és újabb esélyt kell adni. Gyilkosságért tehát nuku, a szólásért sitt... ez a cioncenzúra alapesszenciájának modernkori Magyarországunk területén megnyilvánuló legfaramucibb kiviláglása.

Jópofa póló: minden igazságkereső gój holokauszttúlélő addig, amíg el nem ítélik igazszólásért

Óriási a munkanélküliség, a fiatalok feje felett nincs saját házikó, sokuk napi 10-12 órát gürcöl a minimálbérért, a családalapítás pedig lehetetlenség számukra. Mi volna vajon akkor, ha 30-40 fős nemzeti beállítottságú baráti társaságok összebeszélnének, s bevonulnának 3 év börtönwellnessre egy Kossuth téren elrikkantott mazsihiszpukkasztó mondatért? Ingyen kaja, ingyen konditerem és internet, ráadásul reggel 10-ig lehetne durmolni és még könyvtár is társulna a komplexumhoz. Aranyélet. A deviáns cigány sem merné molesztálni őket, mert sok lenne az egy rajpurdéra jutó fehérember. Elárverezett házúak, hajléktalanok és reményvesztett magyarok szintén csatlakozhatnának a modernkori inkvizíció által gondolatbűnért elítélt ezrek csoportjához. S mi történne vajon akkor, ha tízezer hazafi egyszerre rikkantana rabbidühítő mondatokat? Rájuk merne rontani az üresfejű sünsereg? Ma a holokauszt miatt vinnék el az embereket, holnap az Árpád-sávos zászlóért, aztán pedig a kozmopolitizmus kritikájáért... a végén már csak Mazsihisz-tagok lennének szabadlábon?

Az utolsókat rúgják liberálhedonista rasszistáék. Vonaglásuk eszeveszett kínlódásban csúcsosodik ki, hisz tehetetlen dühükben sok millió magyart küldenének rács mögé, miközben magukat ejropéer demokrataként határozzák meg világszerte. Ne húzgáljátok az alvó oroszlán bajszát, országorzó ordasok, mert ha felébred, hiába fogtok rémüldözve ricsajozni...

Tor Salqvist

 
Szerző a Flag Polgári Műhely tagja

 

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Tereb (146) Emberi kapcsolatok (36) Mondom a magamét (7546) Mozaik (83) Tv fotel (65) Sport (729) Történelem (18) Flag gondolja (36) Irodalmi kávéház (537) Vetítő (30) Szépségápolás (15) Egészség (50) Belföld (10) Autómánia (61) Titkok és talányok (12) Gazdaság (705) Életmód (1) Rejtőzködő magyarország (168) Gasztronómia (539) Jobbegyenes (2788) Alámerült atlantiszom (142) Nézőpont (1) Kultúra (7) Politika (1582) Heti lámpás (312) Mozi világ (440) Nagyvilág (1310)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>