Ma 2024 április 19. Emma napja van. Holnap Tivadar napja lesz.
a1c4c1c96fcdc9be41ee56c3f8f129cb.jpg

Az embercsempész-maffia „keze” magasra ér

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Menekültek, akik támadnak... Hasonló a spanyol polgárháború agyszüleményéhez: a köztársaságiak nagyon "agresszívan védekeztek".

„Civil mozgalmakat” is irányítani képes az embercsempész maffia.  Az embercsempészek, azaz bűnözők melletti tüntetések keltenek megdöbbenést a földgolyó egyik kontinensén. A szélsőség „követeli”, hogy az embercsempészet zavartalanul folyjon.
 
És extraprofitot vághassanak zsebre az embercsempészek.
 
A demokrata politikusok harapófogóba kerültek. Egyfelől védekezniük kell az embercsempészek által kialakított terrormigráció ellen. Másfelől a saját társadalmuk felbéreltjei által szervezett hisztériát is semlegesíteni kell, hogy megvédjék a jogkövető többséget.
 
 
A terrormigráció vált a XXI. század csodafegyverévé.
 
Ezzel egyfajta operatív választ adott az embercsempész maffia mögött megbújó kör a bombázásokra, a „nehézfegyverek” telepítésére, a csillagháborús elrettentésre. Terrormigrációval  kapta a csapást a pöffeszkedő oligarchia.
 
Erre nem számított a fegyverlobbi, és annak tanácsadó bagázsa.
 
Az embercsempész maffia nemcsak a migránstömeget mozgatja. Hanem a célországok korrupt, megélhetési "civiljeit" is. Lefizetik a hangadókat, akik a pénzért agymosott proletárokat gyűjtenek maguk köré, és „tüntetnek”. Hisztériát keltenek, rombolnak.
 
Jövőt temetnek - gyermekeik jövőjét - indulataik alá.
 
Felismerhetők a főkolompos korruptak: szavaik árulják el őket. „Anyjába mártotta a kést a tini srác” – olvashattuk a napokban a hírt. A bűnözőt, netán gyermekbűnözőt „tini srácnak” nevezte a szélsőséges. Mintha azt írta volna: matematikaversenyt nyert a tini srác.
 
Miközben a futballhuligánt nem "fiúnak" nevezi. Átlátszó.
 
Rendőrorvost ütlegelt a bevándorló… A döbbenetes cinizmus a „bevándorló” szó lejáratásában bújik meg. Évszázadokra visszamenőleg sötétíti be a bevándorlók emlékét, azokét, akik civilizációt fejlesztettek a bolygó vadonjaiban.
 
Tanyákat támadtak a „menekültek”…
 
Menekültek, akik támadnak... Hasonló a nevetséges a kifejezés a spanyol polgárháborúban a sajtóba bukott agyszüleményhez: a köztársaságiak nagyon "agresszívan védekeztek"… Agresszív védekezés, támadó menekülés – buta okoskodás.
 
Van, aki fokozza is a butítást: „háborús menekültek”-ről mesél.
 
Ennyien? És túlnyomó részük 16 és 40 év közötti kisportolt férfi. Ők „menekülnek” valamiféle háború elől?  Hogy ezt elhiggyük, nagyon balgának kell lennünk. Épp a katonaképesek „menekülnek”, s ott hagyják védtelenül szeretteiket.
 
Aki „háborús menekültek”-et füllent, átvilágítandó.
 
Rájuk találni könnyű: önmagukat buktatják le.
 
Bevándorló, menekült,  háborús menekült – anyagyilkos tini srác… A közösség cselekvésképtelenné tétele a hazug szavak elterjesztésével kezdődik. Majd az igazat jelentő szavak betiltásával folytatódik. És a következményt immáron látjuk.
 
Tapasztaljuk.
 
Kovács G. Tibor

Tisztelt olvasók! Legyenek olyan kedvesek és támogassák "lájkukkal" a Flag Polgári Magazin facebook oldalát, a következő címen: ]]>https://www.facebook.com/flagmagazin]]>
- Minden "lájk számít, segíti a magazin működését!

Köszönettel és barátsággal!

]]>www.flagmagazin.hu]]>]]>
]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Vetítő (30) Titkok és talányok (12) Egészség (50) Mozaik (83) Tereb (146) Történelem (18) Flag gondolja (36) Mondom a magamét (7546) Alámerült atlantiszom (142) Politika (1582) Nézőpont (1) Belföld (10) Jobbegyenes (2788) Emberi kapcsolatok (36) Nagyvilág (1310) Kultúra (7) Mozi világ (440) Gasztronómia (539) Irodalmi kávéház (537) Szépségápolás (15) Tv fotel (65) Életmód (1) Heti lámpás (312) Rejtőzködő magyarország (168) Gazdaság (705) Sport (729) Autómánia (61)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>