Ma 2024 augusztus 10. Lőrinc napja van. Holnap Zsuzsanna, Tiborc napja lesz.
bode-honved22.jpg

Fradista szemmel – Önbecsülés

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve
Bizony megviselt a BL kiesés engem is. Kár lenne szépíteni.

De én nem tartozom azok közé a Fradisták közé, akik a kudarcot és a vele járó balhét Thomas Dollal akarták elvitetni. Sőt meg vagyok róla győződve, hogy egyedül ő képes talpra állítani ezt a most teljesen összezuhant társaságot.

Ahogy Böde Dani mondta a Haladás elleni győztes mérkőzésünk után: a győzelmek összekovácsolnak, de a vereségek is.

Most erre van szükség. Össze kell fognunk és tovább menni a megkezdett úton, akkor is, ha ez az út nem csak sikerekkel van kikövezve.

Show must go on…

A Honvéd elleni mérkőzésnek hatalmas volt a tétje. Ez pedig nem volt más, mint az ÖNBECSÜLÉSÜNK.

Thomas Doll-on és a csapaton is látszott, hogy a hétközi kupakudarc nem múlt el nyom nélkül. Szerencsére azonban a srácok átérezték ennek a találkozónak a fontosságát: odatették magukat, küzdöttek, hajtottak.

Bizony ez a mérkőzés más volt, mint amit megszoktak a Fraditól az elmúlt esztendő során. Ez a derbi megmutatta, hogy történjen bármi, a Ferencvárost meg lehet ugyan verni, de legyőzni soha sem lehet.

Egyetlen Böde Dani villanás elég volt a Bozsik Stadionban.

Az 1:0-s győzelmünk talán nem túlzás azt állítani Thomas Doll és a csapat legfontosabb győzelme volt.

Jegyzőkönyv:

NB I, 2. forduló
Honvéd-FTC 0-1 (0-1)
Honvéd: Horváth A. - Lovric, Botka, Bobál, Hajdú - Hidi (Vernes, 58.), Kamber (Prosser, 82.) - Koszta, Gazdag, Holender (Vasiljevic, 75.) - Eppel
FTC: Dibusz - Dilaver, Hüsing, Nalepa, Ramírez - Gyömbér (Busai, 87.), Gera - Radó, Trinks (Leandro, 72.), Nagy D. - Böde (Djuricin, 72.)
Sárga: Gera (30.), Ramírez (32.), Hidi (41.), Eppel (60.), Nalepa (63.), Radó (65.), Hüsing (67.), Trinks (90.)
G.: Böde (43.)

A csütörtöki sajtótájékoztatón világossá tette a vezetőség, hogy továbbra is töretlen a bizalom a vezetőedző és a stáb irányába. Innentől kezdve nincs vita be kell állni a sorba, és megmutatni, hogy a Partizani elleni kiesés csak kisiklás volt.

Az első lépés már itt is van a nyakunkon: szombat este a DVTK csapatát fogadjuk. Horvát Feri gárdája az első két fordulóban 6 pontot szerzett, tehát kijelenthető, hogy jó erőkből áll.

Nem tudjuk tovább nyalogatni a sebeinket, oda kell állni és győzelmet, győzelmeket kell aratni.

Az önbecsülésünket a Honvéd ellen visszaszereztük és ne is játsszuk el soha többé.

Hajrá Fradi!

Csépányi Balázs

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Mozi világ (440) Belföld (11) Heti lámpás (323) Politika (1582) Rejtőzködő magyarország (168) Egészség (50) Vetítő (30) Titkok és talányok (12) Szépségápolás (15) Mozaik (83) Történelem (18) Mondom a magamét (7760) Sport (729) Nézőpont (1) Gazdaság (714) Emberi kapcsolatok (36) Kultúra (9) Gasztronómia (539) Nagyvilág (1310) Alámerült atlantiszom (142) Irodalmi kávéház (537) Életmód (1) Tereb (146) Autómánia (61) Tv fotel (65) Jobbegyenes (2833) Flag gondolja (36)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>