Ma 2024 július 13. Jenő napja van. Holnap Örs, Stella napja lesz.
d045ea34809e2538131effeffa1ea28c.jpg

A Jobbik Putyin támogatási listáján

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Ha KGBéla nem volt elég arra, hogy kiderüljön, ki finanszírozza a Jobbikot, az amerikai titkosszolgálat újabb orosz szálat talált a magyar pártnál.

Az amerikaiak úgy vélik Putyin több európai pártot is támogat, hogy aláássa a NATO-t, gyengítse Európát, fenntartsa az orosz energiafüggőséget, blokkolja az amerikai rakétavédelmi programot – írta nemrég a ]]>Telegraph]]>.

Az amerikai hírszerzés szerint a görög Arany Hajnal, a Francia Nemzeti Front, az olasz Északi Liga, és a magyar Jobbik élvezi az oroszok támogatását. A pártok 9 millió eurós kölcsönt kaptak egy orosz banktól. Az amerikai kongresszus vizsgálatot kezdeményezett a titkos finanszírozás felderítésére.

A ]]>Jobbik úgy reagált]]> a hírre, hogy „örülnek a vizsgálatnak”: „A Jobbik felkéri az amerikai hatóságokat, hogy nyomozásuk eredményét mielőbb hozzák nyilvánosságra, ugyanis mindenkinek joga van tudni, mely pártok mögött állnak külső hatalmak.”

Majd a közlemény éles fordulattal ellentámadásba megy át:

„Egyúttal arra kérjük Oroszországot, hogy saját hírszerzésének eredményeit az európai pártok esetleges amerikai támogatásával kapcsolatban szintén tegye közzé. Az európai polgárok megérdemlik, hogy tisztán lássanak” – közli az a párt, amelynek még uniós képviselőjét, az orosz kém ügybe keveredett Kovács Bélát sem sikerült tisztáznia.

Szikszai Péter - ]]>www.magyaridok.hu]]>

Tisztelt olvasók! Legyenek olyan kedvesek és támogassák "lájkukkal" a Flag Polgári Magazin facebook oldalát, a következő címen: ]]>https://www.facebook.com/flagmagazin]]>
- Minden "lájk számít, segíti a magazin működését!

Köszönettel és barátsággal!

]]>www.flagmagazin.hu]]>]]>
]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Mozaik (83) Gasztronómia (539) Heti lámpás (322) Nagyvilág (1310) Alámerült atlantiszom (142) Rejtőzködő magyarország (168) Gazdaság (713) Mondom a magamét (7708) Vetítő (30) Irodalmi kávéház (537) Sport (729) Emberi kapcsolatok (36) Jobbegyenes (2823) Tv fotel (65) Politika (1582) Egészség (50) Tereb (146) Életmód (1) Flag gondolja (36) Nézőpont (1) Történelem (18) Titkok és talányok (12) Szépségápolás (15) Autómánia (61) Mozi világ (440) Belföld (11) Kultúra (9)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>