Ma 2024 július 17. Endre, Elek napja van. Holnap Frigyes napja lesz.
Elkezdtek fegyverkezni a homoszexuálisok

Elkezdtek fegyverkezni a homoszexuálisok

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve
Komoly az aggodalom az Egyesült Államokban.

Annak ellenére, hogy egy köztudottan ISIS-fan ]]>muszlim]]> férfi (név szerint ]]>Omar Mateen]]>) két évvel ezelőtt brutális ]]>mészárlásba]]> kezdett egy floridai melegbárban, még mindig vannak olyan melegjogi megmondóemberek Amerikában, akik többek között ezért a szörnyűségért is az amerikai elnököt hibáztatják. Azt a Donald Trumpot, aki már jó ideje azt mondja, hogy a muszlimok beengedése az országba nem túl jó ötlet. Többek között az ilyen merényletek miatt.

Egy, az Egyesült Államokban is ténykedő jogvédő szervezet, a Human Rights Center nemrég közölt kutatási adatai szerint csak tavaly ötvenkét homoszexuálist öltek meg az USA-ban csak azért, mert melegek. A homoszexuálisok mellett 28 transzneművel is végeztek – szintén az „identitásuk” miatt. Látván a „fokozódó” veszélyt, a pacifista homoszexuálisok elkezdtek fegyverkezni.

Nem akarom, hogy halálra verjenek, hogy leszúrjanak vagy élve elégessenek. […] Fegyvert akarok, hogy így is egyenlőnek érezzem magam”

– ]]>fogalmazott]]> egy fiatal amerikai leszbikus a The Feed című ausztrál hírműsorban, amely annak próbált utánajárni, hogy hogyan próbálják felvenni a küzdelmet a homoszexuálisok az USA-ban. A leányzó Amerika leggyorsabban gyarapodó taglétszámú fegyverklubjának, a ]]>Pink Pistolsnak]]> a tagja. Sokan ezt a szervezetet csak az amerikai Nemzeti Fegyverszövetség (NRA) LMBTQ-s verziójának tartják („gay NRA”).

Minden héten megölnek egy homoszexuálist – csak azért, mert meleg. Ez rémisztő. A homofóbia, a transzfóbia szintje odáig vezetett az USA-ban, hogy sokan már arról beszélnek: az dönt az életedről, hogy van-e nálad fegyver vagy nincs”

– fogalmazott a műsorvezető, aki később hozzátette:

Sosem gondoltam volna, hogy azt fogom látni, hogy egy LMBTQ-közösség gyakorlatilag ugyanazokat az elveket fogja vallani, mint egy csőkonzervatív, jobboldali, fegyvertartás mellett kiálló, homofób és transzfób elvekkel gyakorta szimpatizáló szervezet.”

A riportban megszólalt az LMBTQ-s fegyverszervezet egyik vezetője, Piper Smith is. Elmesélte, hogy két nappal az orlandói vérengzés után döntött úgy, hogy fegyvert ragad magához, a melegbárban történteket pedig az LMBTQ-közösség 9/11-ének tartja.

Van egy fenyegető légkör, hogy az, ami Orlandóban történt, megtörténhet máshol is.”

A Pink Pistolsnak ]]>mára ]]>45 regionális szervezete van USA-szerte, taglétszáma pedig eléri a tízezret.

Amerikai kommentátorok komoly szkepszissel fogadták a The Feed riportját. Mint mondták: az, hogy évente 52 homoszexuálist ölnek meg az Egyesült Államokban, eltörpül amellett, hogy a bő háromszázmilliós országban körülbelül 10 millió ember vallja magát „melegnek”. Azt, hogy az USA-ban élve elégetik a homoszexuálisokat, kisebb költői túlzásnak találják. Fel is teszik a kérdést: mely országokban teszik el láb alól brutális kegyetlenséggel a meleget? Hát persze, hogy nem Amerikában, hanem az iszlám vallású országokban. Végül megjegyezték: nem a homofóbia, a transzfóbia jelent komoly veszélyt az LMBTQ-közösségekre, hanem az AIDS. Tavaly az USA-ban 5200-an ]]>haltak bele]]> a halálos kórba.
 
Nagy Gábor - ]]>www.888.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Sport (729) Irodalmi kávéház (537) Rejtőzködő magyarország (168) Gazdaság (713) Jobbegyenes (2825) Mozi világ (440) Belföld (11) Tv fotel (65) Politika (1582) Életmód (1) Nagyvilág (1310) Történelem (18) Tereb (146) Autómánia (61) Egészség (50) Mondom a magamét (7713) Emberi kapcsolatok (36) Kultúra (9) Gasztronómia (539) Alámerült atlantiszom (142) Heti lámpás (322) Szépségápolás (15) Titkok és talányok (12) Vetítő (30) Flag gondolja (36) Mozaik (83) Nézőpont (1)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>