Ma 2024 június 16. Jusztin napja van. Holnap Laura, Alida napja lesz.
b38070d8c5031863d5c2b8527076647b.jpg

Ez történt Hollywoodban...X.

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

A héten elétek kerülő összeállításban olvashattok Megan Fox új filmjéről, szóba kerül Ryan Reynolds, elemezgetjük kicsit az Ice Age 3 sikerét, illetve foglalkozunk a héten moziba kerülő filmekkel, mindenképpen érdemes tehát tovább olvasni…

Megan Fox zabálja a fiúkat

Remélem nem unjátok még a csendes Megan Fox imádatot, de a napokban is jött pár olyan hír, amit érdemesnek látunk megosztani veletek. Robotok nélkül, egy teljesen új közegben láthatjuk majd Fox kisasszonyt, akivel nem biztos, hogy szeretnénk összefutni. Miért is mondom ezt? Van egy kis meglepetésem számotokra, egy kép, érdemes megnézni: IDE KELLENE KATTINTANI
A filmről egyelőre sok mindent nem lehet tudni, mármint nem szeretném ellőni nektek a poénokat, jöjjön egy poszter először, aztán utána egy bemutató is:

 


Ryan Reynolds-nak jól fut a szekér

Az egykori Van Wilder bizony felnőtt, és jelenleg az egyik legkeresettebb és talán legsikeresebb színésznek mondható. Még ha erős túlzások is voltak abban, amit mondtam, érdemes figyelembe venni a következő tényeket: jelenleg olyan hasfallal rendelkezik, ami normális embernek nincs, elvette feleségül Scarlett Johansson-t, Sandra Bullock a hetekben kérte meg a kezét, és ehhez még az is hozzájött, hogy két képregény film főszerepét is rá osztották.

Május elején került a mozikba a Wolverine, melyben ő is szerepet kapott mint Deadpool. Ezt a karaktert elég érdekesnek tartották arra, hogy saját filmet kapjon, így a közeljövőben érkezni fog egy újabb X-Men karakter. De ami talán még ennél is fontosabb, hogy a Zöld Lámpást (Green Lantern) is ő fogja megszemélyesíteni. A forgatást csak 2010 elején kezdik, így várhatóan 2011-ben mi is nézhetjük a filmet. Egy dolgot viszont már most megállapíthatunk, ezekkel a produkciókkal bizony hatalmas összegeket tehet zsebre, így a címben szerepelt szekér biztosan tele lesz a következő pár évben.


Miért érdemes a héten moziba menni?

Ha már unjátok a Robotok monoton harcát, vagy elegetek van a Jégkorszak-ból, vagy Brüno nem fogott meg titeket annyira, akkor a héten két premier film közül is választhattok. Érkezik a Közellenségek (Public Enemies), Johnny Depp és Christian Bale főszereplésével. Illetve érkezik az egyik személyes kedvencem, a Kalandpark (Adventureland). Ez utóbbi filmet csak a Palace mozik egyikében nézhetjük, érdemes tehát tájékozódni, hogy mi hol fog menni.

Természetesen a végére mutatok nektek két bemutatót is:


 


Box-Office: Ice Age 3

Nem szeretnénk hosszas elemzésbe belemenni, csak pusztán a tényeket közölnénk, mely szerint a Jégkorszak két hétvége után az év legnézettebb mozija kis hazánkban. A sikere természetesen várható volt, de a második héten illetve hétvégén nyújtott teljesítménye sokakat meglepett. Úgy látszik a hatalmas meleg (beköszöntött a nyár, és jött Brüno) a jeges szórakozásra kergette be az embereket.
 


Számokban ez úgy néz ki, hogy két hétvége után 363,4M Ft-ot szedett össze a film, május közepe óta az Angyalok és démonok csak 289,5M Ft-ig jutottak. A nemzetközi piacon hatalmas bevételeket produkál a film, eddig összesen 322,5M $-t sikerült összeszednie.

 
teddike
(]]>teddike.freeblog.hu]]>)

Szerző a Flag Polgári Műhely tagja


Híreinket a

 és az  

szállította. 

 

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Irodalmi kávéház (537) Mozi világ (440) Sport (729) Jobbegyenes (2813) Gasztronómia (539) Titkok és talányok (12) Történelem (18) Egészség (50) Autómánia (61) Nézőpont (1) Életmód (1) Mondom a magamét (7652) Emberi kapcsolatok (36) Politika (1582) Mozaik (83) Tv fotel (65) Gazdaság (711) Heti lámpás (319) Nagyvilág (1310) Tereb (146) Flag gondolja (36) Rejtőzködő magyarország (168) Kultúra (9) Alámerült atlantiszom (142) Vetítő (30) Szépségápolás (15) Belföld (11)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>