Ma 2024 március 01. Albin napja van. Holnap Lujza napja lesz.
Bayer Zsolt: Várj elmagyarázom

Bayer Zsolt: Várj elmagyarázom

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Mint tudjuk, az orosz titkosszolgálat juttatta hatalomra Trumpot, folyamatosan és rendszeresen meghekkeli az összes amerikai kormányzati és katonai szervezetet, magától értetődő természetességgel befolyásolja a választásokat a világ bármely pontján (Orbánt már háromszor juttatták kétharmadhoz). A 444 világképében (Soros) ez egy vezérmotívum.

Ugyanez az orosz titkosszolgálat viszont annyira töketlen és idióta, hogy:

1.: Képtelen meggyilkolni a Navalnij nevű, amerikai titkosszolgálat zsoldjában álló ügynököt.

2.: Képtelen meggyilkolni az ügynököt, viszont mindent elkövet, hogy lebukjon, miszerint megpróbálta meggyilkolni az ügynököt.

3.: A világot – de az amerikai választásokat mindenképpen – irányító orosz titkosszolgálat gyilkossági kísérleteit néhány német meg tököm tudja milyen újságíró „kinyomozza”(!!!).

4.: Végül maga a meggyilkolni akart „áldozat”, Navalnij, (most figyelj!!!!!!!!!) álnéven felhívja az orosz titkosszolgálat ügynökét, aki részletesen elmeséli neki, hogyan is akarták meggyilkolni őt.

Ez a sztori ma a 444-en (és egyéb, soros-féle másik bolygón) tényleg magától értetődő és természetes és hihető. Ezzel a sztorival házalnak, aztán cifrázzák, és vissza-visszatérnek a kételkedőkre, hogy természetesen azok a hülyék.

Ezennel bevallom, hogy az elmúlt napokban több alkalommal is felhívtam a 444 szerkesztőségét. Álnéven mutatkoztam be, Új Péter főszerkesztő álszakállt, Szily „dekurvajólfőzökmunkaközben” Lászlót, Czinkóczi „énértekegyedülavilágjárványkezeléséhez” Lászlót, és persze Herczeg Márkot kértem a telefonhoz. Álnevemet többször hangoztatva, szerepemből egy percre sem kiesve faggattam ki őket. Arra voltam kíváncsi, nevezettek már egészen kicsi gyerekkorukban ennyire kezelhetetlenül, kétségbeejtően és ugyanakkor szórakoztatóan hülyék voltak, vagy az idő múlásával, fokozatosan hülyültek-e el?

Mivel egy percre sem estem ki szerepemből, nevezettek megrendítő és minden részletre kiterjedő önvallomásokat tettek.

A felvételt még vágják az orosz titkosszolgálat központjában, és a hangszínek beállítása is folyamatban van. Amint kész az anyag, nyilvánosságra hozom ezzel a címmel:

„Ilyet még nem látott a világ: Bayer felhívta a 444-es „újságírókat”, azok meg bevallották neki, hogyan lettek ekkora faszkalapok”

Addig is, itt a „folyamatábra”:

Az orosz ellenzéki politikus magát egy vezető biztonsági tisztnek kiadva verte át az ügynököt, aki még azt is bevallotta, melyik alsónadrág lett novicsokos. A 49 perces beszélgetést felvették, és most közölték is.
A Fidesz véleményvezére szeptemberben még azt mondta: „Tudjuk, hogy Navalnijt nem mérgezték meg novicsokkal.”

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Gasztronómia (539) Mozi világ (440) Alámerült atlantiszom (142) Mozaik (83) Vetítő (30) Belföld (10) Autómánia (61) Egészség (50) Gazdaság (699) Szépségápolás (15) Jobbegyenes (2764) Történelem (17) Flag gondolja (36) Nézőpont (1) Életmód (1) Emberi kapcsolatok (36) Irodalmi kávéház (535) Nagyvilág (1309) Politika (1582) Kultúra (6) Tereb (146) Heti lámpás (307) Tv fotel (65) Mondom a magamét (7431) Sport (729) Rejtőzködő magyarország (168) Titkok és talányok (12)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>