Ma 2023 május 30. Janka, Zsanett napja van. Holnap Angéla, Petronella napja lesz.
Bayer Zsolt: Vadon a vadonban

Bayer Zsolt: Vadon a vadonban

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)

Vihorászva sikerült még mélyebbre süllyedniük az RTL Klub dolgozóinak.

„Párbeszéd” az RTL Klub faszom tudja milyen „műsorában”, ahol Sebestyén Balázs és Vadon Jani egy kolumbiai kisfiúval „beszélget”, aki értelemszerűen egy szót sem tud magyarul, csak annyit tanítottak be neki, hogy mindenre, amit ez a két féreg kérdez, azt kell válaszolnia, hogy Sí Señor!”.

Részlet:

Vadon: „Én vagyok az Isten, ugye?”

Gyerek: „Sí Señor!”

Vadon: „Anyád megmondta, hogy én vagyok az apád?”

Gyerek: „Sí Señor!”

Vadon: „És hogy a többieké is?”

(...)

Vadon: „Tudod, hogy ha tíz éven keresztül fánkot fogsz zabálni, mint eddig, akkor 150 kiló leszel 16 éves korodra, ugye?

Gyerek: „Sí Señor!”

Nézed, és majd belepusztulsz a szekunder szégyenbe. És nem tudod elhessegetni magadtól a gondolatot, hogy vajon ennek a két szardarabnak van gyereke? És vajon mit szólnának, ha valaki az ő gyerekeiknek tenné fel ezeket a kérdéseket?

És az RTL vezetősége? Akik hagyták, hogy ez adásba kerüljön? Persze, tudjuk, azok kicsodák és milyenek, és mit képviselnek. De legalább -szerencsére- gyerekük nem lesz soha.

Eh, mindegy is. Ez a mai világ.

És persze az összes ilyen szardarab megállás nélkül „jóemberkedik”, reggeltől estig, ki se látszanak a megértésből és az elfogadásból.

Meg kell ezektől szabadulni. gyorsan és örökre. Nincs más választás.

Vihorászva sikerült még mélyebbre süllyedniük az RTL Klub dolgozóinak.
 
Borítókép: Origo
 

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Sport (729) Gazdaság (681) Emberi kapcsolatok (36) Vetítő (30) Irodalmi kávéház (521) Belföld (9) Alámerült atlantiszom (142) Mozi világ (440) Mozaik (83) Heti lámpás (264) Mondom a magamét (6835) Jobbegyenes (2620) Flag gondolja (33) Gasztronómia (539) Történelem (15) Politika (1581) Nagyvilág (1306) Tereb (142) Tv fotel (65) Autómánia (61) Szépségápolás (15) Életmód (1) Titkok és talányok (12) Egészség (50) Kultúra (6) Rejtőzködő magyarország (168)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>