Ma 2024 április 13. Ida napja van. Holnap Tibor napja lesz.
lead-cropped-0.jpg

Bayer Zsolt: Új világ jön!

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)

Obama, a béna kacsa, úgy döntött, hogy meghekkeli saját bénaságát, és még egyszer, utoljára megmutatja, ki az úr a házban.

S hogy a megmutatás igazán hatásos, figyelemfelkeltő és címlapokra érdemes legyen, hát kiutasított az Egyesült Államokból harmincöt (35!) orosz diplomatát.

Az indok: Oroszország (és a washingtoni orosz diplomaták) „meg­hekkelték” az amerikai elnökválasztást, így miattuk nem Mrs. Clinton, hanem Mr. Trump győzött.

Egy pillanatra, de tényleg csak egy pillanatra tegyünk úgy, mintha teljesen hülyék lennénk, legalább annyira hülyék, mint Obama, Mrs. Clinton és ezt a szépre hízott, tokás kis konteót terjesztő teljes libsi „elit”, és egy pillanatra, de tényleg csak egy pillanatra, fogadjuk el: az oroszok miatt győzött Trump, mert meghekkelték az amerikai választásokat.

Ebben az esetben mindenekelőtt nem az Egyesült Államok titkosszolgálatainak komplett vezetését, a választás lebonyolításáért felelősséget viselőket, a CIA vezérét és persze a teljes jelenlegi elnöki adminisztrációt kellene kirúgni? Tényleg nem? OK, s utána utasítsanak ki akár 135 orosz diplomatát, de hát ez így kissé röhejes…

Nem. Nem kissé. Röhej ez az egész vagy inkább tragikomédia.

Obama nyolcéves elnökségének összes eredménye egy hatalmas nagy nulla. Egyetlen néven nevezhető „sikere”, hogy ő volt az Egyesült Államok első fekete elnöke.

Ha ez önmagában érdem, akkor legyen: nagy tapsot az első fekete elnöknek. És nyilván készen állt a csodálatos terv, miszerint az első fekete elnök után jön az első női elnök, aztán majd az első homoszexuális elnök, őt követi az első transzvesztita elnök, határ a csillagos ég, hiszen nemrég megírta a 444 is, hogy a genderideológia ötvenhat féle nemi identitást tart számon!

Szóval ki volt ez találva, miképpen az is ki volt találva, hogy minden marad úgy, ahogy eddig volt. Marad a globális tőkés világgazdaság jelenlegi formája, marad a dereguláció-privatizáció-liberalizáció szentháromsága, maradnak a mocskos háborúk az Egyesült Államok nyílt vagy fedett közreműködésével, kizárólag a fegyvergyártók érdekeit szem előtt tartva, marad a demokráciaexport, marad minden aljas, farizeus hazugság és szemforgatás. (Aljas hazudozásban és farizeus szemforgatásban Mrs. Clintonnak nincsen párja a világon!)

De valahogy homok került a fogaskerekek közé.

A valóság, és a lenézett, megvetett, az elmúlt nagyjából húsz évben mindig háttérbe szorított fehér ember (FEHÉR EMBER!) meghekkelte a nagy tervet. És azt mondta, mégis másképpen lesz.

Azóta a fehér ember ebben a velejéig rothadt, aljas, ártó, miazmás, gyűlölettel telt „liberális” közegben kizárólag „tanulatlan, bunkó, lecsúszott, vesztes, melós, redneck, kék galléros” nyomorultként emlegethető. S egy mindenkinél bátrabb, ócska gazember ki is adta az új jelszót, amely mögé felsorakozva lehet rettegni: A BUNKÓK LESZNEK A VILÁG URAI – ez az új jelszó.

S jött még mindaz, aminek ilyenkor jönnie kell. Elfogadó, toleráns, kedves, humánus demokraták és liberálisok elözönlötték a közösségi médiát, és az emberi rothadás e televényében Trump meggyilkolására, Trump feleségének megerőszakolására, a választás eredményének el nem fogadására, utcai zavargásokra stb., stb., stb. szólították fel egymást.

Csak azért, mert ők demokraták.

De ez a rengeteg ocsmány hiszti már csak a végjáték. Ezek a felesleges, hisztériázó, ócska senkik csak egy hamarosan végképp elsüllyedő világ szánalmas hajótöröttei.

Ugyanis a „bunkók”, a meggyalázott fehérek meghekkelték a nagy tervet. Meghekkelték az Egyesült Államokban, Angliában, mindjárt meghekkelik Franciaországban, Hollandiában és Ausztriában is. Ez utóbbiban mindenkinek össze kellett fognia mindenkivel a szabadságpárti elnökjelölt ellen, így sikerült pár százalékkal legyőzni. És most éppen ugyanezt, a fogjon össze mindenki mindenkivel önsorsrontó hazugságát ajánlgatják a hazai hajótöröttek, és a rendszerváltás óta eltelt huszonhét év legpitiánerebb, legszemérmetlenebb gazembere, a gárdamellényt épp filoszemita kaftánkára cserélő Vona be is jelentkezett már a nagy összeborulásra Orbán ellen.

De mindez nem számít. Ami számít, az egy új világ eljövetelének lehetősége és végre reális ígérete.

Egy új világé, a „bunkók” uralmáé, ahol például az Egyesült Államok új elnöke kiegyezik az oroszokkal. Ahol megszűnnek az önsorsrontó szankciók, ahol Európa visszatér Adenauer, De Gaulle, Robert Schuman örökségéhez, vissza a gyökerekhez. Ahol végbemegy a nemzetek reneszánsza a liberális, globális semmi ellenében, ahol a közel- és közép-keleti migránsok tömegével haza lesznek küldve, ahol az afrikai migránsok is tömegével haza lesznek küldve, és ahol a Közel- és Közép-Keleten is, Afrikában is elkezdődik egy emberhez méltó élet megteremtése, a világ leggazdagabb nemzeteinek segítségével. Ahol Európa Európa marad, és keresztény, a zsidó örökség megőrzése mellett, ahol megszűnik az idióta egymásra mutogatás, és megszűnnek végre az idióta harcok nem létező, sosem volt „szabadságokért”. Ahol például alapvetően csak kétféle nemi identitás van, és ahol alapvetően kétféle vécére lehet pisilni menni.

Meghekkelték a fehér „bunkók” a nagy terveket.

Ezt a hekkelést varrja most az oroszok nyakába az első fekete elnök.

Tegye. Mást, egyebet, többet úgysem tett nyolc évig. Most még eltotyog, elhápog itt három hétig, aztán eltűnik. Ahogy el fog tűnni hamarosan ez a pusztulásra ítélt, jelenlegi világrend is.

E reményben kívánok Önöknek boldog, reményteli új esztendőt!

Bayer Zsolt – ]]>www.magyarhirlap.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Sport (729) Mozi világ (440) Kultúra (7) Jobbegyenes (2786) Autómánia (61) Irodalmi kávéház (537) Történelem (18) Mozaik (83) Nagyvilág (1310) Heti lámpás (312) Vetítő (30) Tereb (146) Gasztronómia (539) Rejtőzködő magyarország (168) Politika (1582) Szépségápolás (15) Belföld (10) Egészség (50) Gazdaság (704) Életmód (1) Titkok és talányok (12) Flag gondolja (36) Mondom a magamét (7536) Tv fotel (65) Emberi kapcsolatok (36) Alámerült atlantiszom (142) Nézőpont (1)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>