Ma 2024 június 24. Iván napja van. Holnap Vilmos napja lesz.
6c1bae15389c9689a7ab3e7c395ca671.jpg

Bayer Zsolt – Top 10

Flag

Szöveg méret

2
Átlag: 2 (1 szavazat)

Az idei, 2013-as esztendő legkiválóbb és a baloldali körökben legnagyobb riadalmat és felháborodást kiváltott  Bayer Zsolt írásokat gyűjtöttük csokorba. Igazi vérbeli JOBBEGYENES mindegyik!

1. Elkezdődött

Szanyi Tibor így írta le a Fidesz nevét: FideSS. Könnyű lenne elintézni a dolgot annyival, hogy Szanyi Tibor egy szerencsétlen, frusztrált idióta (az), de a Fidesz azonosítása az egykori Schutzstaffel (SS) alakulatokkal mégis csak túlmutat egy nyomorult figura rothadt agyán. Ugyanis nagy hagyománya van ennek az egész nyugati világban. Míg Goebbels azt mondta, hogy „ki a zsidó, azt én döntöm el”, addig korunk „baloldali” és „liberális” gonosztevői kényük-kedvük szerint döntik el, ki a náci és/vagy fasiszta. És természetesen kísérletet tesznek a megbélyegzettek kiirtására, amennyiben is valóságos „kivégzéseket” hajtanak végre a nyilvánosság tereiben.

A teljes cikket ]]>itt ]]>olvashatja.

2. Elkezdődött 2.

Alig vagyunk túl a Baján rendezett összellenzéki mocsok- és hazugságfesztiválon, máris itt a következő felvonás: Szombathely. Nézzük legelőbb a szocialista főszereplőt. Ő Czeglédy Csaba. 2002-ben elítélte a bíróság adócsalás, magánokirat-hamisítás és számviteli fegyelem megsértése miatt. A korabeli híradásokból egyetlen mozzanat: a bíróság súlyosbító körülményként értékelte, „hogy a vádlottat az ügyészség korábban már megrovásban részesítette jogosulatlan adatkezelés és magánokirat-hamisítás miatt”.

A teljes cikket ]]>itt]]> olvashatja.

3. Pánikkeltés

„A kormányoldal és az ellenzék is beerősít a hétvégi bajai időközi választásra. A haláleset miatt megüresedett önkormányzati képviselői mandátum sorsának jelentőségét jól mutatja, hogy Bajára látogat Orbán Viktor, Mesterházy Attila, Gyurcsány Ferenc és Bajnai Gordon is.”

A teljes cikket ]]>itt]]> olvashatja.

4. A migrációról

„Összemosolygás nyelve; a titkon / össze-világló könnyek nyelve; a hűség / nyelve; a föl nem adott hit / tolvaj-nyelve; remény laissez-passer-ja; szabadság / (percnyi szabadság, kortynyi szabadság, foglár háta mögötti szabadság) / nyelve; tanár-kigunyolta diák, szerzsán-legyalázta baka, / összeszidott panaszos, hivatalnokok-unta mamácska / nyelve; csomaghordók, alkalmi favágók, mert / gyárba se jó, szakmára sem alkalmas (mert / nyelv-vizsgát se megállt) proli nyelve; az ifjú / főnök előtt habogó veterán / nyelve; a rendőrőrsön azonnal / fölpofozott gyanúsított / mélyebbről fakadó tanúság- / tétele, mint Lutheré; / kassai zúgárus, bukaresti cselédlány, / bejruti prostituált szüle-hívó / nyelve ”

A teljes cikket ]]>itt]]> olvashatja.

5. Egy szabaduló

Zuschlag János szabadult. Öltönyben, kigyúrva lépett ki a börtön ajtaján, s kilépéséből hiányzott a Remény rabjainak tragikuma és fenségessége.

A teljes cikket ]]>itt]]> olvashatja.

6. Ávósok akcióban

Úgy nyilatkozott a HVG főszerkesztője, Gavra Gábor, hogy pontosan tudják, kik szerepelnek a „szavazatvásárlós” videón. Nos, mi is tudjuk. Le is írtuk szépen, sorjában mai cikkünkben.

A teljes cikket]]> itt]]> olvashatja.

7. Imrike

Volt a mi utcánkban a messzi-messzi hatvanas-hetvenes években egy csúnya, szerencsétlen kisfiú, az Imrike. Imrikét alig szerették, s aki mégis, az csak muszájból. Imrikével nem is az volt a legnagyobb baj, hogy csúnya volt és szerencsétlen, hanem az, hogy ebből kifolyólag egy aljas kis szemétláda lett belőle. Orvul támadt ránk mindig, hátulról. Rúgott, mart a nagy, retkes körmével, s ha nekimentünk, vékony, sivító disznóhangon vonyított és igazi könnyeket sírt. Még csak megverni se lehetett rendesen, férfimód.

A tejles cikket ]]>itt]]> olvashatja.

8. Nyílt levél a válogatottnak

Mi, magyarok, egészen páratlan teljesítményt nyújtunk a sport terén. Az olimpiai örökranglistán a fantasztikus kilencedik hely a miénk, ami összevetve lélekszámunkkal és anyagi lehetőségeinkkel, szinte felfoghatatlan.

A teljes cikket ]]>itt ]]>olvashatja.

9. A két Rostás

A két Rostás bujkál. Az Elemér meg a Henrik. Apa és fia. Furcsa, hogy van nevük. Hiénáknak, sakáloknak, patkányoknak többnyire nincs nevük… Bujkálnak. Valahol. Pincében, ólban, széna között, rossz padláson, odakint az erdőn, fa odvában, állat rokonságnál – valahol.

A teljes cikket ]]>itt ]]>olvashatja.

10. Földügyek

Örökzöld lett a földügy. A békésen legelésző marhák seggébe kukucskáló Gőgös Zoltán MSZP-s lótifuti, békésen legelésző marhákat még soha nem látott fővárosi kékharisnyák, no és az Index nevű revolverportál aljas kis firkászai meg szerkesztői dudorásszák naponta a „híreket” földügyekben.

A teljes cikket]]> itt]]> olvashatja.

Bayer Zsolt – magyarhirlap.hu

 Tisztelt olvasók! Legyenek olyan kedvesek és támogassák "lájkukkal" a Flag Polgári Magazin facebook oldalát, a következő címen: ]]>https://www.facebook.com/flagmagazin]]>
- Minden "lájk számít, segíti a magazin működését!

Köszönettel és barátsággal!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Heti lámpás (320) Irodalmi kávéház (537) Kultúra (9) Tereb (146) Flag gondolja (36) Vetítő (30) Sport (729) Tv fotel (65) Mozi világ (440) Nagyvilág (1310) Egészség (50) Gazdaság (711) Történelem (18) Mondom a magamét (7668) Emberi kapcsolatok (36) Mozaik (83) Gasztronómia (539) Autómánia (61) Belföld (11) Életmód (1) Alámerült atlantiszom (142) Szépségápolás (15) Politika (1582) Titkok és talányok (12) Jobbegyenes (2819) Nézőpont (1) Rejtőzködő magyarország (168)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>